Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek? Nagyon félek tőle

Mit tegyek? Nagyon félek tőle

Figyelt kérdés
van egy kutyánk úgy egy éve.kölyökként került hozzánk.mostanába nagyon hamis.be kell zárnunk egyébb okok miatt persze minden nap kiengedjük.kiszökik a helyéről,most is próbáltam visszacsalni és majdnem nekem jött.egyszerűen bolond.a gyereket sem tudom emiatt elvinni sétálni mert berakom a babakocsiba stb még be kell zárni az ajtót.félek tőle nem bírom..mit kéne tenni?
2013. nov. 18. 14:10
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp keressetek neki új gazdát és addig ne vegyetek másik kutyát,míg nem nagyobb a gyerek.Ez lenne a legjobb megoldás minden érintettnek.
2013. nov. 18. 15:11
 22/48 A kérdező kommentje:
nem szeretném elaltatni,ebből kifolyólag menhelyre sem adni.az a körülmény ami itt van a menhelyen,szeretném megóvni ettől.gondolkoztunk az elajándékozáson,de senkinek sem kell.viszont valószínű hogy hamarosan költözünk oda pedig kutyát nem vihetünk(ez még nincs eldöntve pont emiatt).valószínű hogy kicsit el volt kényeztetve mert amúgy igazán állatbarát vagyok(ez sem véletlen)
2013. nov. 18. 15:13
 23/48 Andizsuzsi ***** válasza:
88%

"5. lehetőség is van: beadni kutyasuliba, és ott majd szakemberek megnevelik."

Óriási tévedés. A valamire való kutyaiskolában nem a kutyát, hanem a gazdát tanítják. Arra, hogy hogyan bánjon a kutyával, hogyan alakítson ki megfelelő sorrendet, stb. Az a kutya, amelyik a kiképzőnél "működik", nem fog egy olyan családban, ahol naponta 2x megsimogatják.

2013. nov. 18. 15:21
 24/48 anonim ***** válasza:
Milyen kutyáról van szó egyébként?
2013. nov. 18. 15:25
 25/48 A kérdező kommentje:
roti meg valami nagytesteű kutya keverék.szóval nem kis állatról beszélünk.így a séta az úgy néz ki hogy szó szerint ő futtat engem.nem kis csivava
2013. nov. 18. 15:34
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
Sétánál nincs jelentősége a kutya méretének. Minden méretű kutyát meg kell nevelni, hogy lehessen vele sétálni.
2013. nov. 18. 15:41
 27/48 A kérdező kommentje:
volt már egy vizslám olyan 10 éves lehettem.mikor vittem futni fel a mezőre ugye addig pórázon jött szépen mellettem.de őt sehogy nem lehetett tanítani erre,próbáltuk.
2013. nov. 18. 15:51
 28/48 intense ***** válasza:
100%

Igazuk van a válaszadóknak, el kell ajándékozni a kutyát (neked amúgy sem való a hozzászólásaid alapján).

Azt írod, hogy így meg úgy volt nevelve, meg milyen szófogadó volt. Nos nem hiszem, hiszen akkor nem lenne olyan ALAPVETŐ dologgal problémátok mint a séta. Sétára szüksége van, kerti kutyának is legalább napi 1X 1-2 órára, szobakutyáról ne is beszéljünk, mi 4X járunk le egy nap, dolgozom, tanulok, mégis megoldom. Szóval kifogást gyártani lehet, de nem ez a lényeg, hanem megoldást kéne találni. Meg beismerni ha hibáztál.

Van egy szófogadatlan, neveletlen kutyád, aki a legkisebb mértékben sem tisztel téged és ez nem az ő hibája, egyes egyedül a tiéd. Te foglalkozni nem tudsz és nem is akarsz vele, maximálisan megértem ha a gyerek a legfontosabb, de akkor tudnod kell lemondani róla. Add oda valakinek ingyen.

2013. nov. 18. 16:01
 29/48 anonim ***** válasza:
kölyökként mennyire neveltétek? mikor kezdődtek a gondok?
2013. nov. 18. 16:09
 30/48 A kérdező kommentje:

a napokban kezdődtek a gondok

és igen valószínű hogy első a gyerek akit én szültem utána a kutya.van fontossági sorrend az életben

2013. nov. 18. 16:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!