Mit tegyek? Nagyon félek tőle
"5. lehetőség is van: beadni kutyasuliba, és ott majd szakemberek megnevelik."
Óriási tévedés. A valamire való kutyaiskolában nem a kutyát, hanem a gazdát tanítják. Arra, hogy hogyan bánjon a kutyával, hogyan alakítson ki megfelelő sorrendet, stb. Az a kutya, amelyik a kiképzőnél "működik", nem fog egy olyan családban, ahol naponta 2x megsimogatják.
Igazuk van a válaszadóknak, el kell ajándékozni a kutyát (neked amúgy sem való a hozzászólásaid alapján).
Azt írod, hogy így meg úgy volt nevelve, meg milyen szófogadó volt. Nos nem hiszem, hiszen akkor nem lenne olyan ALAPVETŐ dologgal problémátok mint a séta. Sétára szüksége van, kerti kutyának is legalább napi 1X 1-2 órára, szobakutyáról ne is beszéljünk, mi 4X járunk le egy nap, dolgozom, tanulok, mégis megoldom. Szóval kifogást gyártani lehet, de nem ez a lényeg, hanem megoldást kéne találni. Meg beismerni ha hibáztál.
Van egy szófogadatlan, neveletlen kutyád, aki a legkisebb mértékben sem tisztel téged és ez nem az ő hibája, egyes egyedül a tiéd. Te foglalkozni nem tudsz és nem is akarsz vele, maximálisan megértem ha a gyerek a legfontosabb, de akkor tudnod kell lemondani róla. Add oda valakinek ingyen.
a napokban kezdődtek a gondok
és igen valószínű hogy első a gyerek akit én szültem utána a kutya.van fontossági sorrend az életben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!