A kutyám lehet megevett ilyen mogyorós csokit a csokitól nem félek mert néha adunk tudom nem lenne szabad de hallottam h a mogyoró megakad a gyorukba ez igaz vagy lehet tőle valami bajuk pls írjatok!?
hát én a csokit sem adnám neki, mert megszokja, és azt hiszi szabad, pedig nem szabadna. A csokit nem tudják megemészteni, lehet nincsen most baja, de hosszútávon lehet. A miénk pl mindig nagyon kunyizott, de megtanulta, hogy az édességeket nem szabad, és most már nem is kér olyat (de minden mást igen :p)
Viszont ha most nincsen baja, nem köhög..stb, akkor nem akadt meg ott semmi. Azt észrevetted volna. szerintem lenyelte, és nem lesz baja
Lehet, hogy méreg a csoki csak ezt az első kutyámnak elfelejtették mondani... (igaz Ő csak a jó minőségű csokit szerette pl: Milka, Balaton szelet, stb...) Nem kapott minden nap de ha mi (akkor még gyerekek) ettünk Neki is járt ...
De egy ismerős megakart lepni egy 30dkg-s csokival, aztán a végén Őt lepte meg a kutyája csak a csomagolást hagyta meg és nem lett semmi baja... (szerencsére)
Azért én egy kicsit szkeptikus vagyok ezzel a csokoládé dologgal... Az előző kutyám is mindig kapott 1-1 falatot, ha mi ettünk, soha semmi baja nem volt.
A mostani is szokott kapni, igaz ma már én sem eszek annyit, mint régen:)
Ezzel senkit nem akarok arra biztatni, hogy csokival etesse napi szinten a kutyáját, de én az elmúlt 14 év alatt egyszer sem találkoztam olyannal, hogy a kutyának csokoládétól bármi baja lett volna... Pedig találkoztam néhány száz/ezer kutyával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!