Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hallottam, h ha tüzel a kutya...

Hallottam, h ha tüzel a kutya akkor lázcsillapítót kell neki adni. Kipróbáltam Én nem vettem észre semmit. Állítólag ezek a tabletták csökkentik a lázát, és elviselhetőbb számára a tüzelési időszak. Próbálta már valaki rajtam kívül?

Figyelt kérdés

2012. márc. 6. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

WTF?!

Nem lázas a kutya tüzeléskor.

2012. márc. 6. 20:46
 2/8 Hovarju ***** válasza:
100%

Nem tudom hol hallottál ilyet, de szerintem semmi szükség rá. Ráadásul a legtöbb embereknek kitalált gyógyszerek árthatnak a kutyának.

Milyen hatást vártál tőle?

Ha szeretnéd, hogy ne viselje meg annyira a tüzelés, inkább ivartalanítsd (ha nem tenyészkutya), de ne kísérletezz vele.

2012. márc. 6. 20:49
 3/8 Akiteki ***** válasza:
96%

Ez kész, a mai nap csúcsa! :))))

Végülis jogos: tüzel - meleg van! :)) Le fogom szerelni a radiátorokat:))))

2012. márc. 6. 20:52
 4/8 Szilvi & Argos ***** válasza:

Ekkora baromságot már rég hallottam :)))

A lázcsillapító nevében is benne van, hogy a LÁZat csillapítja, nem a tüzelést :D

A megoldás az IVARTALANÍTÁS!!!

2012. márc. 6. 21:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Ajaj, van baj...

Szerinted a nők is lázcsillapítót szednek, amikor menstruálnak?

2012. márc. 6. 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon félre tájékoztattak. Ki mondta ezt neked? A tüzelés nem jelenti azt, hogy lázas a kutya. A tüzelés természetes folyamat egy szukánál, olyan, mint a nőknél a menses. Igen van amelyik kutya könnyebben viseli, van amelyik nehezebben, ugyanúgy, mint az embereknél. Ha nem tenyészkutya, akkor két tüzelés között ivartalanítással tudod elérni, hogy többet ne tüzeljen a kutyád. Lázcsillapítót többet ne adj neki!!!
2012. márc. 6. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt azért elárulod, hogy mit adtál neki?
2012. márc. 6. 23:42
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Ti sosem váltottatok még ki állatorvosi vényt ember-patikában? Esetleg az állatkísérletekről hallottatok már? Természetesen nem azt mondom, tömjétek a kutyátok embergyógyszerrel, főleg ILYEN INDOKOLATLAN ESETben, mint ez. Viszont sok mindent láttam már életemben...
2012. márc. 7. 03:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!