Most ez a kutya hibája vagy a szomszédé?
Figyelt kérdés
a szomszéd embernek van egy haverja aki folyton beszól, hogy a kutya szétszedi a kerítést. Na a kutya nem szedheti, mert az a rész el van kerítve, és érdekesen az odaerősített faléc mozdul folyton el. Szerintem ő szedi ki. és ha odamegyek megcsinálni beszól, hogy sose lesz jó csináljam meg. Volt, hogy rovar permettel még a kocsinkat is lelocsolta!!! És akkor ő jön azzal hogy feljelent amikor semmit se csináltunk... meg hogy ugat a kutya(néha ha sétáltatnak másikat) akkor meg hogy elviteti... amikor pedig jönnek a rendőrök akkor ő kapja meg hogy nemkéne de tovább fenyegetőzik a szomszéd tata meg csak néz hogy mért utáljuk...
normális ember ez???
2009. nov. 18. 20:10
1/5 anonim válasza:
Nagy az isten állatkertje!! Vannak beteg emberek és semmit nem lehet tenni ellenük. Sajnos nekünk kell "alkalmazkodnunk", tehát valami úton módon enyhíteni a helyzetet mert ha ez eldurvul akár kutya életébe is kerülhet ,sajnos már láttam ilyet ezért én már úgy vagyok vele inkább engedek az idiótáknak csak nehogy bántsák.
2/5 anonim válasza:
nem mondom azt hogy ne foglalkozz vele, olts be neki, és mond meg h jelentsen, hagy röhögjenek a rendőrök is... te nem hibáztál, csak őt büntetik meg a felesleges kihívások miatt... te meg mosod keeidet
3/5 anonim válasza:
Szerintem próbálj barátságot kötni az öreggel, aki valószínűleg unatkozik és nincs jobb dolga, hogy téged bosszantson! Hívd meg pálinkázni! Hátha feloldódnak a feszültségei!
4/5 anonim válasza:
Nem normális!!! Sajnos sok az ilyen sz mét, igazán rosszindulatú ember. Legyél okos, igazuk van az előttem szóloknak, próbálj barátságot kötni vele, nehogy bántsa a kutyust. Bár azt érdemelné, hogy valaki jól ellása a baját
5/5 anonim válasza:
Én tarkón b@sznám szívlapáttal és elásnám.. Komolyan.. Vagy megfenyegetném a szomszéd öreget hogy legyen jobb belátással a cimbijére különben égni fog a háza. Nagy az isten állatkertje de sok a módszer az elkerítésére:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!