Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan paroztassam a kutyamat?

Hogyan paroztassam a kutyamat?

Figyelt kérdés
Szeretnem paroztatni a kutyamat, de nem tudom, hogyan állják neki, mert fel a többi kutyatol. Ilyenkor mit lehet csinálni? Sokszor kell előtte talalkozniuk? És honnan tudjam pontosan, hogy mikor termékeny?
2013. nov. 17. 22:34
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Jó, szerintem hagyjuk a kérdést. A válaszokat már megkaptam. Nem kell elítélni és rögtön rosszul szocializáltnak nevezni egy olyan kutyát, amit nem is ismertek. Inkább tartson távolságot az idegen kutyákkal szemben, minthogy odarohanjon mindegyikhez. Volt másik kutya, macska a házban kölyökkorában, azt se lehet mondani, hogy egyedül nőtt fel. Sétálni is mindig vittem, próbáltam más kutyákhoz szoktatni. Tudom mivel jár egy vemhesség. Attól még,hogy nem írtam le, tudhatom, nem? Nem is az volt a kérdés, hogy mivel jár. Mindenesetre zárjuk le a témát.
2013. nov. 18. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!