Hogy szállítsam a kutyámat autóban? Van valamilyen törvényváltozás?
Autóban a kutya vagy a hátsó ülésen kikötve, vagy pedig boxban utazhat hivatalosan. Na meg egyébként is érdemes boxba tenni, vagy kikötni, mert azért csak biztonságosabb úgy: nem ugrál előre pl.
Elvileg téged nem büntethet meg, mivel ki van kötve a kutyád. Változásról nem tudok.
Én ilyenekről nem is tudtam.
Általában a hátsó ülésen van. Hova kötitek ki?
Utolsó!
Lehet kapni direkt ilyen hámot, aminek van egy csatja, ezt ugyanúgy tudod rögzíteni, mint a biztonsági övet.
Az én kutyám is ezzel utazik, igaz én városban nem kötöm be, csak ha hosszabb útra megyünk.
köszönöm a válaszokat, akkor csak vakriadó volt. :D
utolsó, én egy kisállat kereskedésben majdnem letámadtam egy épp nyugodtan vásárló rendőrt, de akkor legközelebb mégis megkérdezem. :D
És milyen rendelet van most érvényben, amire most hivatkozhatok? Tudtok ebben segíteni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3011720-hogya..
Itt több hasznos válasz is érkezett. Én is vettem ilyen csatlakozót, amivel a biztonsági öv helyére tudom becsatolni, akkora box be sem fér a kocsinkba, ami a kutya méretének megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!