Német országban be van tiltva valamilyen kutyafajta?
Figyelt kérdés
szeretnénk kiköltözni és költözés után még egy kutyát (a mostani az vizsla szóval az nincs betiltva). Nézegettünk fajtákat és ezek tetszenek:KÁJ, kau, roti,kangal. Mannheim közélben fogunk lakni2013. okt. 14. 18:29
1/2 Maxitabi válasza:
Baden-Würtemberg tartomány törvényei szerint harci kutyák:American Staffordshire-Terrier
Bordeaux Dogge
Bullmastiff
Bullterrier
Dogo Argentino
Fila Brasileiro
Mastiff
Mastino Espanol
Mastino Napoletano
Pit Bull Terrier
Staffordshire Bullterrier
Tosa Inu
ezekre spéci szabályok vonatkoznak.
De minden település,lakóközösség is szabályozhatja-hány és milyen kutyát lehet.Plusz kutyaadó!!Sok városban előírhatnak kötelező kutyaiskolát,vizsgát is!!
Ott nézd meg, ahová költöztök- Hundehaltung, Hundeverordnung név alatt.
2/2 anonim válasza:
Én is pont mostanában néztem ennek utána. Ha ott veszed meg vehetsz akármilyet, de ha innen viszed ki akkor a négy fajta közül a rotit csak 1 hónapnál kevesebb időre viheted magaddal. Mindenképpen ott vegyél kutyát szerintem. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!