Milyen kutyafajta illik hozzám?
Panelban élek. Napi kb. 2.5 órát tudnám mozgatni, hétvégén kirándulni, stb. Meglenne az agyi fárasztás, szeretek a kutyáknak trükköket tanítani. :D Szeretném, ha könnyen, gyorsan tanítható lenne, és ne ugasson sokat - ez fontos.
Ha pl. esik nagyon az eső, meg bokáig ér a sár, azért ne nagyon haragudjon rám, ha nem vagyok lent vele órákig.
Mikor nem vagyok otthon, ne rombolja szét a házat lehetőség szerint. Ölebet nem szeretnék, max. olyat, ami nem "tipikus" öleb, mármint lehet vele sportolni, stb. Inkább közepes termetűre gondoltam, a szőrhosszúság mindegy. :)
Menhelyet ne mondjatok, ott már nézelődöm.
Mudira én is gondolkoztam, tetszik is, de az a baj, hogy ugat. ://
Köszi. :D
De ha a mudi nem jó, akkor kb tényleg bármi lehet. Nincs semmi preferenciád, kinézet, stb?
Spiccek, snaci, sheltie, rengeteg közepes méretű kutya van.
Az hogy egy gazdás vagy nem nem azon múlik hogy elmegy e valakivel :D az enyém egy gazdásnak van tituálva és még is mindenkivel barátságos, de az nem azt jelenti hogy el is megy velük.
Azért a mudikról terjeng olyan hogy igen ugatósak, nem mondta senki hogy nem lehet lenevelni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!