Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyafajta illik hozzám?

Milyen kutyafajta illik hozzám?

Figyelt kérdés

Panelban élek. Napi kb. 2.5 órát tudnám mozgatni, hétvégén kirándulni, stb. Meglenne az agyi fárasztás, szeretek a kutyáknak trükköket tanítani. :D Szeretném, ha könnyen, gyorsan tanítható lenne, és ne ugasson sokat - ez fontos.

Ha pl. esik nagyon az eső, meg bokáig ér a sár, azért ne nagyon haragudjon rám, ha nem vagyok lent vele órákig.

Mikor nem vagyok otthon, ne rombolja szét a házat lehetőség szerint. Ölebet nem szeretnék, max. olyat, ami nem "tipikus" öleb, mármint lehet vele sportolni, stb. Inkább közepes termetűre gondoltam, a szőrhosszúság mindegy. :)

Menhelyet ne mondjatok, ott már nézelődöm.

2013. okt. 10. 14:35
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
8as, kösz.
2013. okt. 10. 14:44
 12/22 anonim ***** válasza:
Skót juhász?
2013. okt. 10. 15:20
 13/22 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam rajta, tetszik is, csak állítólag elég beteges. :C
2013. okt. 10. 15:23
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Csendesen ajánlanám még a boxert is, szeret ugyan kirándulni, csavarogni, de ha olyan az idő vagy egyébb ok miatt egy, két napig csak rövid séta van akkor sincs vele gond. A tévhitekkel ellentétben elégedetten elkucorog a kosarába, fotelbe és alszik:-)
2013. okt. 10. 15:24
 15/22 A kérdező kommentje:

Jaj, a boxert imádom.

A keresztapámnak van egy jól sikerült, szerintem boxer-rott keveréke, hát imádom...

2013. okt. 10. 15:27
 16/22 anonim ***** válasza:

Amstaff.Nekem 2 van, igazi kirándulókutyák, nem ugatósak, és tündéri a személyiségük. :3

Intelligensek, jól tanulnak.Sportra van kitalálva.

Ha ő nem, akkor ajánlom a dobermannt, pointert (igaz, kőkemény vadászkutya), vizslát, agárféléket.

2013. okt. 10. 18:00
 17/22 anonim ***** válasza:
Egy kis kihívás belefér? Bullterrier.
2013. okt. 13. 16:50
 18/22 anonim ***** válasza:
hát most nem azért de szerintem egyik kutya se szereti a vacak időt , most nem a hideget értem ez alatt hanem ha tökig érő sárvan szakad az eső ...stb az én német juhászkutyám is kinéz aztán jön is vissza :D
2013. okt. 13. 17:11
 19/22 anonim ***** válasza:
Golden retriever!!:)
2013. okt. 20. 08:44
 20/22 anonim ***** válasza:
2013. okt. 23. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!