Kinek milyen kutyája van?
Miért ezt s fajtát választottátok?Mi a véleményetek róla?Volt-e előtte már más kutyátok?Miért pont Őt választottátok?
Előre is köszi,csak kiváncsi vagyok a véleményetekre(nem muszáj feltétlenül pozitívnak lennie)a kutyákról:)
Amerikai buldog
Mert igazi házőrzőre volt szükségem
Nagyon jó kutya. Nagyon jámbor, jó idegrendszerű, családdal, gyerekekkel, macskával nagyon jól kijön, de ha idegen jön, . akkor előveszi a félelmetes énjét.
Igen, volt. Német juhász , kuvasz, német dog.
Mert már a megjelenése is elrettentő, izmos, energikus, jó idegrendszerű és nagyon sok jót hallottam/olvastam róla.
Border collie. Mikor először megláttam a fajtát, rögtön beleszerettem. Minden kis tulajdonságát, jellemzőjét szeretem. Tisztára olyan mint én, pörgős, sportos és kis lüke :-) sok sok évet vártam, hogy ilyen kutyám lehessen, és mikor végre eljött a nap, hogy kutyám lehet, megmondtam, hogy nekem csak a border, más kutya nem kell. A párom végül belement. Volt előtte 2 kutyám is, velük tanultam meg kutyázni, ha fogalmazhatok így, nem kezdő kezekbe került.
Azért őt választottam, mert az alomban nagyon megtetszett jelleme. Jól választottam.
Van egy keverékem. Őt kaptam, illetve nem teljesen én, de végül az enyém lett. Kicsit félős, ami a szocializáció hiányból is adódik, illetve nem volt igazán jól tartva, míg hozzám nem került. Nagyon szeretem, jópár nehéz időszakon átsegített a puszta jelenlétével. Előtte a családnak volt kutyája, nem igazán nekem.
Egy éve pedig vettünk egy rottweilert. Azért rottit, mert sok errefelé a cigány és majd testőrnek lesz kiképezve. Azért választottam az alomból pont őt, mert azonnal megtetszett külsőleg, belsőleg (már amennyit akkor lehetett tudni, látni rajta). Még nevelés és képzés alatt áll, így a véleményemet még nem írnám le.
Nekem egy kistestű keverék szukám, aki már ivartalan.
Volt előtte több kutyánk, nekem is volt westiem, akitől meg kellett válnom. Már nagyon szerettem volna újra kutyát, tetszett is több fajta, de eldöntöttem, hogy szaporítótól nem veszek, normálisra meg nem költök annyit, így nézgettem keverékes hirdetéseket. Egyszer az apukám szólt, hogy van egy alomnyi fehér szőrmók. Elmentünk megnézi őket és elhoztam az én kis drágámat :-) Egy panelbe születtek véletlen alomként és már nem nagyon volt tovább maradásuk, így 6 hetesen hoztam el.
Sosem bántam meg, imádom őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!