Ti elítélnétek azt a Dobermann gazdit akinek a kutyája vágott fülü, farkú?
Szeretnék egy Dobermann-t.Nekem vágott füllel tetszik.És nem menőzésből ,mert "húú de félelmetes".Csak mindig is így tetszettek,sokkal karakteresebb a fejük.Szomszédainknak mindig is voltak Dobijai (vágott fülü,farkú)egyszerűen én így találom őket dobisnak.Vágatlanúl meg olyan vizsla,kopó szerűségek,ha a farka nincs is vágva,de a füle fontos lenne.
Az egyik tenyésztőnél láttam fotókat 2013-asak és megvan vágva a kölykök füle. Beküldött gazdis fotók voltak.Szerintem van neki vmi kapcsolata vagy nem tudom.Mivel ugye Magyarországon ez tiltott.
Azért kérdezem,hogy nem-e ítélnének el más gazdák,hogy vágattam a fülét a kutyámnak :/
Az előítéletektől mindig is tartok,mivel az ember állandóan kiszúrják aki kicsit másmilyen.
vágottan szép, kár, hogy állatkínzásnak minősül már beléjük vágni (állítólag)
hogy néznek ki már a rottweiler-ek is hosszú farokkal?
szerintem már a farkaskörmöt is tilos lenne levágni, de én ezután is le fogom
19:39-es
És ha mondjuk rákérdezel vagy más rákérdez akkor megtudod,hogy a gazdi tette. Olyankor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!