Dobermann nekem?
Lakásban lenne tartva - ne, ne legyen rögtön hurrogás! - , de napi kb. 3-3,5 óra foglalkozással, hétvégén túrák, kirándulás, esetleg még kutyasuli is.
Illetve amúgy is találkozna más kutyákkal, mert nagyon sok kutyás ismerősöm van, akik jönnének velünk.
Függ a lakás nagyságától, hiszen nem egy kistermetű kutya, mozgásra van szüksége.
Nekem egy ideje kedvencem a husky mellett gyönyörű kutyák.
Ha naponta sétáltatod, és amiket leírtál, szerintem simán vállalhatod.:)
Köszi!
Azért érdeklődtem, hogy lakásban lehet -e tartani, mert apámé is ott volt tartva, és csak azért halt meg 5 évesen, mert lelőtték.
És nagyon nyugis kutya volt, állítása szerint a lakásban hevert a kanapén, sétálnál meg pörgött.
Köszi!
Volt már kutyám, és a csládom is nagy kutyás.
A King of Darkness-re gondoltam.
Kutyasulin összefutottam egy lakásban élő dobival, semmi gond nem volt vele.
Tény, hogy sokat foglalkozik vele a gazdája, a suli által pedig nem csak mozgást, hanem feladatot is kap a kutya és lehetőséget a fajtársakkal való ismerkedésre, viszont abszolút kiegyensúlyozottnak láttam:)
Köszi!
Akkor lehet, hogy bevállalom, ha lesz rá pénzem..
Első válaszoló vagyok, nem én veszem a kutyust mégis olyan lelkesen olvasom a kérdésed:D :)
Sok sikert hozzá.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!