Barátnőm kutyájának a hasa kemény és fel van puffadva. Kedvetlen és nehézkes a mozgása. Fajtája: keverék, szálkásszőrű tacskó. Nagyon aggódik miatta, mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 23:37
11/21 anonim válasza:
És gondoltad,hogy bárki felelősséggel meg tudja neked látatlanban mondani,mi baja Culikának?
Tőlünk is nagyon messze van a legközelebbi doki,autó nincs,de megoldom akár tömegközlekedéssel,ha baj van.Ha tényleg gyomorcsavarodása lett volna,már nem élne.Szerencsétek volt.
12/21 A kérdező kommentje:
23:30 után nem jár itt a volánbusz... Ha nem lett volna jobban nyilván bármi áron eljuttattam volna az állatorvoshoz de szerencsére jobban lett így megnyugodtam. Nem azt vártam h valaki pontos diagnózist alkosson vagy "távműtse"(te nagyon okos) csak mondom teljesen kiakadtam ráadásul édesanyám nem ért rá.. és nem volt jobb ötletem, gondoltam hátha kapok olyan válaszokat amik segíteni vagy esetleg megnyugtatni tudtak volna ennyi.
2013. nov. 11. 18:31
13/21 anonim válasza:
Gondolom arra a taxi sem jár...
14/21 A kérdező kommentje:
A probléma megoldódott és kész. Pont. Le lehet zárni a témát. Ha még egy okostojás olyan dolgot ír ami negatív színben tünteti fel a barátnőm(ugyanis én ismerem régóta, én tudom hogy tényleg mennyire szereti a kutyáját,fent voltunk egészen addig amíg jobban nem lett, én ott voltam és tudom, hogy mennyire aggódott), megkeresem és eltöröm azt a szép kis kacsóját. :) Nagyon figyelemreméltó, hogy mennyi ideje van bizonyos embereknek, hogy utólag jól megmondják a frankót. Azoknak pedig aki segíteni szerettek volna és ilyen hamar hasznos információkkal láttak el minket,nagyon szépen köszönjük.
2013. nov. 12. 11:13
16/21 anonim válasza:
Jöhetsz ide is.Még nem vacsorázott a 2 bullterrier.Adjak nekik vagy várjam meg,míg ideérsz?
17/21 anonim válasza:
Ekkora idiótát. Bocsi, hogy normális válaszokat adott mindenki, és még nektek áll feljebb. Tehetetlen hisztis kislány, neked nem kutya való, hanem max egy plüssmajom..
18/21 anonim válasza:
Normális válaszokat adott mindenki.. olvasd legalább vissza könyörgöm :D Egy pár embernél ez már csak a "tahóskodásra" megy ki úgy vettem észre (tisztelet a kivételnek) és ez volt ami felidegesített. Ráadásul ok nélkül. Kíváncsi lennék rád is és a többire is aki otthonról prédikál a fotelből... :) szerintem nem érne meglepetés.Rég néztem a beszélgetést, színvonal az megvan itt már mindenkinél úgy látom ;) Köszönöm a segítségeteket remélem mások is ilyen kedvesek és segítőkészek leszek veletek az életben :)) ÉS remélem a barátnőm kitörli mert már csak felidegesítem rajtatok magamat ahelyett, hogy valami hasznossal tölteném az időmet. Sziasztok! (plüssmajmom az pont van)
19/21 A kérdező kommentje:
XDDDD no komment :D
2013. nov. 13. 19:57
20/21 anonim válasza:
Megnézhetsz a fotelből 2 harci kutyám és 1 buldogom van, és ha a kutyáimnak valami baja lesz, nem ide járok fel hisztizni, hogy mi lehet a baja, hanem eltakarodok az orvoshoz..Ne adj Isten ide feljövök segítséget kérni, akkor azt megköszönöm, mer így neveltek! Úgy látszik téged nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!