Barátnőm kutyájának a hasa kemény és fel van puffadva. Kedvetlen és nehézkes a mozgása. Fajtája: keverék, szálkásszőrű tacskó. Nagyon aggódik miatta, mi lehet a baja?
Kb. 5-6 órátok van orvoshoz jutni vele,különben a kutya elpusztul,mivel valószínűleg gyomorcsavarodása van.
Nagyon fájdalmas és szenvedésekkel teli halál elé néz!
AZONNAL ORVOS
Szégyen,hogy a baromi nagy aggódás addig nem terjedt ki,hogy orvoshoz vigye.Mi a barátnőd,valami szellemi fogyatékos vagy mi?
Ilyet kérdezni sem kell,irány az orvos!Vagy azt gondoltátok,hogy innen bárki ingyenes távdiagnózist ad,vagy esetleg meg is műtjük a távolból?
Na én lennék a kedves barátnő aki nevében tegnap írtak.
A kutyusom meggyógyult hála istennek valószínűleg összekajált valamit amíg nem figyeltem oda. Köszönöm a kommenteket habár az utóbbihoz üzenném h szerintem te vagy a szellemi fogyatékos ugyanis pont én vagyok az aki a kutyáját szerintem irracionális módon szereti... mintha a kisgyerekem lenne :D csak tudod nem olyan egyszerű nincs jogosítványom még és innen az ügyeletes állatorvos minimum 2 óra ami alatt ugyebár ha gyomorcsavarodása lett volna elviszi ezért csak tényleg azért írtunk h hátha van valami, ami segíthet. Szóval nem a te bunkó kommentedre vártam ;)
A többieknek köszönöm, még annyi h Culikát 1 óráig figyeltem és sokkal jobban lett és úgy döntöttünk h nem visszük orvoshoz fél 12-kor. Ma már egész nap nagyon jól volt, most itt fekszik az ágyamban olyan mintha kicserélték volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!