Mi lehet az oka annak, hogy a 9 éves keverék tacskóféle kutyánk egy ideje körbe-körbe forog? Olyan mintha kicsit bekattant volna.
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 15:21
1/8 anonim válasza:
Mert beteg. El kellene vinni neurológiai vizsgálatra egy állatorvoshoz.
2/8 anonim válasza:
én úgy tudom, kutyáknál a szorongás jele ez a körbe körbe forgás. fáraszd le hullára egy parkban, játszon más kutyákkal kinyúlásig sétánál érd el hogy rád figyeljen, lelazuljon. ez jutott eszembe hirtelen. az én kutyám 4-5-6 óra aktív kinntléttől fárad le kellemesen, szerintem ez ilyen átlag szükséglet lehet.
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Mi lehet az oka annak,hogy nem vitted még orvoshoz,hanem itt kérdezősködsz?
5/8 anonim válasza:
Ha a te kutyád nincs eléggé lefárasztva, akkor orvoshoz viszed? :D
6/8 anonim válasza:
Ennek nemcsak a lefárasztás hiánya,hanem inkább komoly szervi oka lehet,pl.ilyen az agyvérzés.
Azt gondolod,hogy a 9 éves kutyának,akinek eddig konkrétan semmi baja nem volt,most eszébe jutott,hogy ő nincs lefárasztva és forgásba kezdett?Gondolkozz már egy kicsit!Mindenképp idegrendszeri problémára kell ilyenkor gyanakodni.Én is ismertem ilyen kutyát,de azt elvitték orvoshoz és kiderült,hogy "csak"agydaganata van.Nem azt mondom,hogy biztos hogy beteg ez a kutya,de az esély igencsak megvan rá.Szerinted a több mozgatás meggyógyítja?Ha elviszik az orvoshoz,a doki legfeljebb azt mondja,nincs semmi baja és akkor megnyugodhatnak.De ha beteg és nem viszik,belehalhat.
7/8 anonim válasza:
Ezt a problémát nem a lemozgatás fogja orvosolni.Orvoshoz kell vinni.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat, mindenképpen orvoshoz fordulok vele ez esetben.
2013. nov. 10. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!