Miért drótszőrű/szálkásszőrű tacsinak hívják a drótszőrű/szálkászőrű tacsit? Mi a véleményetek a tacsiról? Melyik fajtáját ajánlanátok a tacsinak? Keverék tacsi szerintetek jó?
Az első kérdésem arra vonatkozoik, hogy a drótszőrű/szálkászszőrű tacsinak durva a szőre vagy miért hívják így?
második kérdés a tacsi fajtát választottam, így olyan kutyim lessz. Tapasztalatokra vagy csak egyszerű véleményre vagyok kíváncsi.
Több féle tacsi van így kíváncsi lennék szerintetek melyik a legideálisabb fajtája.
Gondolkodtam azon, hogy agy tacsi keverék is lehetséges jó lenne. Erről mi a véleményetek?
Ja és ne gyertek azzal, hogy menhelyről fogadjak be kutyust.
Előre is köszi a válaszokat! :)
Azért hívják drótszőrűnek, mert durva, drótos tapintású a szőre. Én bírom a tacskókat :P Én személy szerint a Kanichen tacskókat szeretem inkább, de ez ízlés kérdése.
És igen, a keverék is jó lenne, már miért ne lenne jó egy egyszerű kis keverék? És mégis miért ne jöjjünk a menhelyjel? Egy menhelyi kutya már nem olyan jó, mint a fajtatiszta tacskó?
Nem arról van szó csak volt egy menhelyi kutyánk aki megharapott és azóta félek az ilyen menhelyi kutyáktól. Az előző gazdája verte.
A keveréket meg azért kérdeztem, mert sokan leszolják őket. Bár az is igaz, hogy másnak a véleményével minek foglalkoznék. Meg így néztem tacsi keverékekről képeket és annyira beléjük szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!