Ti megmentenétek a helyemben?
Találtam egy gyepis kutyát, jövő szombaton altatják. Említettem anyumnak (egy ideje tervezünk mégegy kutyust), de rögtön kifogásokat keresett, a végén pedig azt mondta, nem csinálhatom azt, amit az előző kutyámmal. (Akit kvázi megöltem...)
17/L
"belebetegedtem az egész helyzetbe" - ebbe beletartozik, amit 9:40-kor írtam (jó, az alkoholista szülős rész nem), meg még egy csomó negatív dolog. Ez a kutyás dolog tényleg csak hab a tortán.
Nah de hagyjuk ezt az egészet, elkúrtam az életem, és kutyám se lesz. Se más állatom. Miért nem törölték még a kérdésem? ._.
Ez az emberek közt szorongás akkor van jelen,ha azon aggódsz hogy a valamit csinálsz, valamilyen vagy, akkor mások mit szólnak hozzá, hogy fognak reagálni.
Pánikrohamom nekem is volt sokáig, jártam orvoshoz. Végül az segített, hogy felismertem, hogy paráim alaptalanok - tehát csak az én fejemben léteznek. Ettől önmagában nem lett jobb, de elkezdtem próbálkozni, sok kellemetlen eset után rájöttem, hogyan nem kell görcsölni, és lehetek jól.
Valami hasonlót javaslok neked is.
Ha úgy érzed, az embereket útálod, az a saját magaddal való elégedetlenséged visszatükröződése.
Olyasmi nem érdekel esetleg, hogy menhelyen önkénteskedni?
Nehéz meló, de nagyon hálás. Nem csak egy, hanem több állat életét teheted jobbá.
Emberek között is leszel, és talán oldódik a paranoiád is.
Sokat is tanulhatsz, és ezzel tényleg jót tehetsz, mégincs rajtad felelősség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!