Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti megmentenétek a helyemben?

Ti megmentenétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Találtam egy gyepis kutyát, jövő szombaton altatják. Említettem anyumnak (egy ideje tervezünk mégegy kutyust), de rögtön kifogásokat keresett, a végén pedig azt mondta, nem csinálhatom azt, amit az előző kutyámmal. (Akit kvázi megöltem...)

17/L

2013. nov. 10. 06:46
1 2 3 4
 1/33 anonim válasza:
Azért kell neked kutya hogy megöld őket?
2013. nov. 10. 07:05
 2/33 A kérdező kommentje:

Nem, akkor hagynám a gyepin. Azért szeretnék kutyát, hogy legyen egy társam, akivel foglalkozhatok, és addig se szuicid hajlamaim élném ki.

Előzmény: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4895920

2013. nov. 10. 07:50
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy olyan fruska lehetsz aki sz*rt se csinál, és a világbánatát az öngyi gondolkozásban éli ki ahelyett hogy próbálna egyenesbe kerülni magával, és javítani az életén.

Először magadon dolgozz inkább, már amennyiben nem vagy teljesen "reménytelen" eset :D de így is úgy is, le fogsz még éln cirka 60 évet. Tehát azon gondolkozz inkább hogy egy lúzer szeretnél e lenni, vagy annál azért kicsit több.

Nemhiszem olyan helyzetben vagy hogy megments bárkit, vagy bármit, amíg magadon nem tudsz segíteni.

2013. nov. 10. 08:40
 4/33 anonim ***** válasza:

Vagy ha annyira határozottan szeretnéd azt a kutyát, ugyan minek írod be ide, hogy miszerintünk , random idegenek szerint akit nem is ismersz, mit csinálj?

És miért kötöd mindenki orrára hogy neked szucid hajlamaid vannak, és hogy szerencsétlen módjára viselkedsz?

2013. nov. 10. 08:41
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

Meg mi az, hogy "kvázi" megölni egy kutyát?

Fedd már fel légy oly szíves, hogy mégis mi történt, vagy ha nem teszed, akkor meg ne dobálózz ilyen baromságokkal.

Bár az is lehet hogy kamu a kérdés, sőt, elég valószínű.

2013. nov. 10. 08:43
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Bocs az offért. :D

Válaszolva a kérdésre: lehet megmenteném, de nem a te helyedben.

2013. nov. 10. 08:44
 7/33 anonim ***** válasza:
Amúgy, nem veled van a baj, ne érts félre. Hanem a nyomi hozzáállásoddal.
2013. nov. 10. 08:45
 8/33 A kérdező kommentje:

A hozzáállásom is én vagyok. A 60 évet meg hagyjuk, örülök a kettőnek is.

Segáz, jelentsd akkor a kérdést, gondoltam, hogy fölösleges lesz feltenni.

2013. nov. 10. 09:05
 9/33 A kérdező kommentje:

Én is. Végülis az erőszaktevők nem keresnek 20 alatti áldozatot, a kamaszok szerettei örökké élnek, immunisak a betegségre, a szüleik nem alkoholisták, vagy nem hagyják el őket, az osztálytársaik nem verik meg. Nah én meg az ilyen embereket utálom.

Mellesleg a divatosok mindenkinek szólnak, hogy jaj most megölöm magam.

2013. nov. 10. 09:40
 10/33 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, hogy nagyon sok embernek nagyon nehéz sorsa van. Aki úgy dönt, hogy gyenge akar lenni az saját döntése, mások pedig küzdenek ha másért nem, magukért.

Hadd ne kezdjem ecsetelni nekem milyen gyerek illetve fiatalkorom volt, és ha nehéz is, de rendbe lehet jönni.

Inkább ezzel foglalkozz.

A reakciód pedig arról árulkodik, hogy a hozzáállásod teljesen lemondó, belenyugvó, nemtörődöm.

Ha régebbi dolgok dühítettek, az már a múlté. De egy idő után rá fogsz jönni, jobb esetben, hogy jó ideje már csak a saját sorsodat rontod, és akkor már nem mutogathatsz másra. Ha pedig rájössz hogy csak saját magadnak tehetsz szemrehányást jó ideje, nos az a keményebb.

Úgyhogy próbálj kicsit pozitívabb lenni, menni fog, csak higgy magadban.

2013. nov. 10. 09:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!