Ha valaki bejön a kertembe, és a kutyám megöli akkor engem mennyire büntetnek meg? És a kutyát akkor is veszélyesnek minősítik?
ma 12:06
A vadállatok el vannak zárva. A kutya pedig nem vadállat. Afelé haladunk, kutyának nincs joga harapni. Sehol, semmikor.Még a rendőreink is csak szájkosárban használhatják a kutyát.
Ezen a téren szerintem is nagyon nagy bajok vannak az országban. Amíg a közbiztonság és a bűnözés olyan, amilyen, addig az a minimum, hogy megvédhesse az ember magát és a tulajdonát. Ha ki van írva a kerítésre, hogy "harapós kutya", "áram alatt" stb, akkor ebben az esetben nem gondatlanságból elkövetett emberölésnek kéne a betörő halálát minősíteni, hanem öngyilkosságnak. Vagy tán a buszsofőrt megbüntetik, ha eléugrom?
De mellesleg már azt is felháborítónak tartom, hogy nekem kötelességem figyelmeztetni a bűnözőket a tulajdonom védelmére.
Akkor is sérülnek a bűnöző úr jogai a sok liberális elmeháborodott szerint.
Még a végén rád vernék a személyes szabadság jogtalan korlátozását :)
Viccet félretéve,ebben az országban a törvények a bűnözőt védik,főleg ha barna a bőrszíne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!