Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Minden ami aussie?

Minden ami aussie?

Figyelt kérdés

Heló :D

Ausztrál juhászkutyások tanácsát is kérném. Ti hol vettétek a kutyusotokat? Én eddig két kennelt találtam, ami szimpatikus.

[link]

[link]

Szerintetek ebből melyik a jobb kennel?

Mesélnétek még a kutyátokról, tulajdonságai, hogy hogyan kezdődött ez az egész kapcsolatotok, stb? Adnátok hozzá tanácsokat? Sokat tudok róluk, de azért általában nem írnak róluk tapasztalatokat vagy ilyesmi :) (Minden rendben van, fel vagyunk készülve a kutyusra.)

2013. nov. 6. 17:23
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Köszönöm, hogy megerösítettél abban, hogy ki vagy.Szerintem a válaszaidból kiindulva semmi keresni valónk nincs egymással,így ha nem haragszol töröltelek az ismerőseim közül.

Újra csak azt tudom mondani, hasonló a hasonlót vonzza.

Üdv

Eszter

2013. nov. 8. 06:52
 22/24 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni titeket, de ti milyen tenyésztők vagytok? Saját magatokat járatjátok le. Bár nem lenne sosem aussie-m, mert nem passzolunk a fajtával, de egy ilyen kérdés után már meglenne, h melyik kennelek esnének ki a kosárból (konkrétan szinte mind). Mert aki idejön magyarázkodni, ott baj van....
2013. nov. 8. 15:23
 23/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem lejáratás, de ehhez még tenyésztőnek sem kell lenni. Gondolj csak bele ha a te nevedet olvasnád valahol és rólad írnak minden félét akkor gondolom te sem hagynád szó nélkül, hanem tisztáznád magad. Szerintem ez nem vitatkozás csak mindenki a saját véleményét írta le.
2013. nov. 8. 21:01
 24/24 sippara ***** válasza:
Valóban nem vita volt, inkább nevezném sárdobálásnak. Brutális az is, hogy valaki idejön lejáratni a "vetélytársát", de az is, hogy aztán megjelenik még akárhány tenyésztő, és előadják a hajtépés/iszapbirkózás írott verzióját. Nem hiszem, hogy ezt így kellett volna megoldani, azt sem, hogy itt, azt pedig pláne nem, hogy normális a másik szapulásában önigazolást keresni - elvileg a tenyésztés nem erről szól, a kutyák minőségének kéne "beszélnie", és akkor nem kéne a másikat szidni.
2013. nov. 8. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!