Érdemes lesz ezt az Amstaff kutyát megvennem ezektől a szülőktől, ha később úgy gondolom, hogy tenyészteni akarom?
Figyelt kérdés
Törzskönyves a kis kutya nagyon szép. Apja tenyészszemlés, nagyapja az hörcsögfalvi . Anyja is törzskönyves szép kutya. Jó helyen vannak tartva nagyon rendes a tenyésztő is. Vagy olyan kutya jobb lenne ahol mindkét szülőnek van már eredménye? Vagy elég pl. ha én a kicsit elviszem kiállításra meg tenyészszemlére?2013. nov. 5. 17:00
31/35 A kérdező kommentje:
Igaz,hogy minden a kiállításokon és a tenyészszemléken dől el, de szerintem megfelelő ez a párosítás és egy "próbát" megér, hogy elvigyem ,de ,ha nem lesz eredmény akkor is lesz egy jó vérvonalú szép kutyám akit ugyan úgy szeretni fogok..
2013. nov. 6. 13:31
32/35 anonim válasza:
Sokszor hallom én is,hogy a szülőktől függ a kicsi mit tud elérni,mert már eleve sokszor le van beszélve kifog nyerni...lehet van benne valami,bár szerintem egy nagy hírű kutyapártól származó kölyök is tud nyerni ha tényleg őt nézik és nem azt,hogy honnan való.
Próbáld meg mindenképp nagyon szép kutyák bár a tiedet nem láttuk.Az tény,hogy nem lesz olcsó dolog.
33/35 A kérdező kommentje:
Majd ki derül. Köszi.
2013. nov. 6. 13:38
34/35 anonim válasza:
Hát igen érdekes egy világ ez a kiállításosdi is, elgondolkodtatóan sokszor nyer olyan kutya akinek a tenyésztője valamilyen úton-módon jó kapcsolatot ápol a bírával, a kedvencem amikor egy bíró kutyája is a ringben van, és valahogy ő nyer... Szép dolog, hogy téged nem érdekel a pénz de nélküle elég nehéz életben maradni. Ha nem vagyok indiszkrét még a szüleidnél laksz?
35/35 A kérdező kommentje:
Nem, külön lakom kertes házban nagy telekkel.
2013. nov. 6. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!