Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Érdemes lesz ezt az Amstaff...

Érdemes lesz ezt az Amstaff kutyát megvennem ezektől a szülőktől, ha később úgy gondolom, hogy tenyészteni akarom?

Figyelt kérdés
Törzskönyves a kis kutya nagyon szép. Apja tenyészszemlés, nagyapja az hörcsögfalvi . Anyja is törzskönyves szép kutya. Jó helyen vannak tartva nagyon rendes a tenyésztő is. Vagy olyan kutya jobb lenne ahol mindkét szülőnek van már eredménye? Vagy elég pl. ha én a kicsit elviszem kiállításra meg tenyészszemlére?
2013. nov. 5. 17:00
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Mert furcsán jönne ki a dolog, hogy itt is megkérdezem más véleményét a kutyáról olyan mint, ha nem hinnék neki. Nem fogok se hirdetni,se mocskolni egy kennelt sem. Szimplán ennyi.
2013. nov. 6. 11:40
 22/35 anonim ***** válasza:
Ha ennyire véded Őket,és nem lehet tudni kik Ők, akkor beszéld meg velük a kérdésed.
2013. nov. 6. 11:43
 23/35 A kérdező kommentje:
Ha nem értesz a témához ne írj, ennyi az egész. Senki sem kért, hogy válaszolj a kérdésemre.
2013. nov. 6. 11:47
 24/35 anonim ***** válasza:
Mi meg azt nem értjük miért jó a titkolózás.Ha kérdezel valamit és választ vársz rá,akkor mond jel mindent amit tudni lehet ennyi.Akkor legalább azt áruld el kik a szülők.Ők mely kennelből valók,mert azt írtad mit nyertek de,hogy honnan való azt nem.Ez már biztos nem lehet akkora nagy dolog megírni.Bár már ezek után kétlem,hogy tenyésztőtől vetted lehet valami szaporítótól van annyira titokzatos van a kutyák származásáról.
2013. nov. 6. 12:26
 25/35 A kérdező kommentje:
csak te nem érted. nem értesz semmihez csak bele magyarázol aztán, ha valaki megmondja az igazságot akkor sírsz a sarokba :) azt gondolsz amit akarsz , fogyatékostól nem kell válasz. ennyit értesz az állatokhoz, ha nem tetszik valami mindjárt szaporítótól vetted, magadat minősíti ! Remélem neked nincs egy állatod sem mert biztos vagyok benne, hogy szenved !
2013. nov. 6. 12:42
 26/35 anonim ***** válasza:

De van kutyám.csak nem csinálnák ekkora ügyet ha kérdeznék,hogy honnan való a kutyám :)Te kaptad fel a vizet ahogy rákérdeztem,biztos van mit takargatni mondjuk megértem.Más lehet megírta volna a választ a kutyák származásáról de Te titokban tartod,egyben tenyésztő akarsz lenni.Hm fura.Már eleve jól kezdődik.

Tudod egyik "kenneles" is ezt csinálta mikor azt kérdeztem,hogy a kutyája Amstaff vagy Pit mire a válasz semmi közöm hozzá.Kb Te is így vagy most.Persze aztán az illetőről kiderült,hogy egy jó nagy szaporító a vevőket megtéveszti.Na ezt a titkolózásért írtam.

Akkor rakjál már fel egy képet a kutyádról ha azt szabad.Kíváncsi vagyok a nagy győztes szülők kutyájára.De ha ezt sem teszed akkor bizony bibi van a dologban.

2013. nov. 6. 12:55
 27/35 A kérdező kommentje:
az apja hörcsögfalvi kennelből való az anyja meg jacks heart kennelből.
2013. nov. 6. 13:05
 28/35 anonim ***** válasza:
Szép párosításból való,főleg a az jack' heart kennel s kennel kutyái nagyon szépek.
2013. nov. 6. 13:20
 29/35 A kérdező kommentje:
Azért írtam az elején, hogy "szép" kutyák, meg, hogy nem szaporítótól vásárolták akiktől vettem a kicsit.
2013. nov. 6. 13:23
 30/35 anonim ***** válasza:

A Jack's heart kennel kutyái közepes minőségűek,semmi kiemelkedőt nem látok benne,és a honlapon nagyon hiányolom a tenyésztő személyes leírását,bemutatkozását és a tenyészcéljáról sem ír semmit.

A hörcsögfalvit meg természetesen ismerem,szimpatizálok is velük,viszont a kutyái elég korán elhunynak.Ennek az okát nem tudom,de 8-9 évesen elpusztulnak a kutyák,illetve max. 11 évet élt az egyik tenyészkan,ha jól emlékszem.

Gyúrnék még a dologra a helyedben,nem biztos,hogy nagyon kiemelkedő lesz a kutya.

A Jack's Heart kutyái nekem nagyon tucatok küllemre.Szép,szép,de olyan tömeg,majdnem mindenhol ilyesmik vannak.

Egyébként ha eredményes a kölyök a kiállításon,akkor bármi lehet a dologból,ez a magán véleményem volt.

2013. nov. 6. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!