Érdemes lesz ezt az Amstaff kutyát megvennem ezektől a szülőktől, ha később úgy gondolom, hogy tenyészteni akarom?
De van kutyám.csak nem csinálnák ekkora ügyet ha kérdeznék,hogy honnan való a kutyám :)Te kaptad fel a vizet ahogy rákérdeztem,biztos van mit takargatni mondjuk megértem.Más lehet megírta volna a választ a kutyák származásáról de Te titokban tartod,egyben tenyésztő akarsz lenni.Hm fura.Már eleve jól kezdődik.
Tudod egyik "kenneles" is ezt csinálta mikor azt kérdeztem,hogy a kutyája Amstaff vagy Pit mire a válasz semmi közöm hozzá.Kb Te is így vagy most.Persze aztán az illetőről kiderült,hogy egy jó nagy szaporító a vevőket megtéveszti.Na ezt a titkolózásért írtam.
Akkor rakjál már fel egy képet a kutyádról ha azt szabad.Kíváncsi vagyok a nagy győztes szülők kutyájára.De ha ezt sem teszed akkor bizony bibi van a dologban.
A Jack's heart kennel kutyái közepes minőségűek,semmi kiemelkedőt nem látok benne,és a honlapon nagyon hiányolom a tenyésztő személyes leírását,bemutatkozását és a tenyészcéljáról sem ír semmit.
A hörcsögfalvit meg természetesen ismerem,szimpatizálok is velük,viszont a kutyái elég korán elhunynak.Ennek az okát nem tudom,de 8-9 évesen elpusztulnak a kutyák,illetve max. 11 évet élt az egyik tenyészkan,ha jól emlékszem.
Gyúrnék még a dologra a helyedben,nem biztos,hogy nagyon kiemelkedő lesz a kutya.
A Jack's Heart kutyái nekem nagyon tucatok küllemre.Szép,szép,de olyan tömeg,majdnem mindenhol ilyesmik vannak.
Egyébként ha eredményes a kölyök a kiállításon,akkor bármi lehet a dologból,ez a magán véleményem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!