Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Érdemes lesz ezt az Amstaff...

Érdemes lesz ezt az Amstaff kutyát megvennem ezektől a szülőktől, ha később úgy gondolom, hogy tenyészteni akarom?

Figyelt kérdés
Törzskönyves a kis kutya nagyon szép. Apja tenyészszemlés, nagyapja az hörcsögfalvi . Anyja is törzskönyves szép kutya. Jó helyen vannak tartva nagyon rendes a tenyésztő is. Vagy olyan kutya jobb lenne ahol mindkét szülőnek van már eredménye? Vagy elég pl. ha én a kicsit elviszem kiállításra meg tenyészszemlére?
2013. nov. 5. 17:00
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Arról írt a tenyésztő papírt,hogy ha bármilyen betegsége lesz visszafizeti az árát vagy csak szóban mondta?

Van egészségügyi szűrése a szülőknek?Mert általában egy tenyésztő csak így ad e kutyákat.

2013. nov. 6. 10:05
 12/35 A kérdező kommentje:
Persze, hogy ír papírt róla, szüleinek meg van az összes szűrése, mutatta az összes papírjukat eredményeiket. Azért sztem 40 éve foglalkoznak evvel a fajtával az nem kezdő tenyésztő.
2013. nov. 6. 10:09
 13/35 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen fajta kutyád, akivel kiállításra is jártál? Mert szerintem ha igazán készen állnál a tenyésztésre, nem itt kérdezgetnél,,hanem magad is tudnád, vagy legalább lenne kivel megbeszélni a dolgokat. Szerintem most vegyél egy jó kant, járj vele kiállításokra, ha tényleg jó, akkor fedeztetni is akarnak majd vele. Később vehetsz mellé egy szukát, de utóbbit inkább valami gyakorlottabb tenyésztőtől, ne ilyen no name helyről, hogy legyen kitől tanácsot kérni. Aztán a sokadik kutyádat már onnan veszed, ahonnan akarod, úgyis látni fogod, hogy érdemes-e vagy sem.
2013. nov. 6. 10:35
 14/35 anonim ***** válasza:
Most látom, hogy negyven éve tenyésztik a fajtát. Ha tényleg ennyire értenek hozzá és erről te meg is bizonyosodtál, nem csak kamuzik, akkor nyugodtan. Bár az nekem fura, hogy.miért csak tenyészszemléjük van a kutyáknak. Annyira nem jók, hogy kiállításra is menjenek velük?
2013. nov. 6. 10:37
 15/35 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem melyik kennelből vetted?
2013. nov. 6. 10:42
 16/35 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. A kezdő tenyésztőt rád értettem kérdező, nem arra akitől hoznád el a kutyát. Tehát én, mint vásárlás előtt álló potenciális gazdi, nem hoznék el kezdő tenyésztőtől kutyát (ez lennél te)
2013. nov. 6. 10:46
 17/35 A kérdező kommentje:

Apja Nyíregyháza:Kitűnő, Jászberény:CAC ŐR,Kalocsa R:CAC,Pécs:Kitűnő,Tenyészszemle .

Anyja:Tenyészszemle , meg most,ha kölykök után rendbe jön viszik kiállításra.

2013. nov. 6. 10:54
 18/35 anonim ***** válasza:
Értem de mi a neve a kennelnek ahol vetted?
2013. nov. 6. 11:01
 19/35 A kérdező kommentje:

Kennel nevet nem mondok. Amúgy félreértettél nem biztos, hogy tenyészteni akarom ,de ki tudja mit hoz a jövő és ezért kérdeztem itt.

Visszatérve attól, hogy kezdő kutyástól nem vennél, nekem annyi a véleményem erről mindenkinek el kell kezdeni valahol , én úgy lennék vele, hogy inkább kezdő tenyésztőtől mint szaporítótól ... Környékünkön is sok 15-20 ezer forintos amstaff jellegű kutya van az emberi tudatlanság miatt ... Én,ha belevágnék pont ez miatt, hogy inkább jobb helyről vegyenek kutyát ne ezeket a 15-20 ezer forintos tételbe ismeretlen eredetű kutyát ami keverék vagy ki tudja milyen. Számomra amelyik kutyának nincs tk-ja az fajta jellegű keverék. Nem a pénzről szólna nekem, meg nem is érdekel a pénz. Ez is egy fajta harc a szaporítók ellen. Meg, hogy kezdő kutyás vagyok az relatív dolog , mert fiatal kutyakiképző vagyok,ha minden jól megy állatorvos leszek, mindig volt kutyám és is . Azért itt kérdeztem mert ez csak feltételezés és kiváncsi voltam mások véleményére, persze ,ha komolyan érdekel a dolog tenyésztőkkel is beszélni fogok és az itteni információval össze vetem a dolgokat.

2013. nov. 6. 11:14
 20/35 anonim ***** válasza:
Miért titok a kennelnév?Ha ennyire jó hírűek ott a kutyák miért ne vehetne más is ott?
2013. nov. 6. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!