Érdemes lesz ezt az Amstaff kutyát megvennem ezektől a szülőktől, ha később úgy gondolom, hogy tenyészteni akarom?
Arról írt a tenyésztő papírt,hogy ha bármilyen betegsége lesz visszafizeti az árát vagy csak szóban mondta?
Van egészségügyi szűrése a szülőknek?Mert általában egy tenyésztő csak így ad e kutyákat.
Apja Nyíregyháza:Kitűnő, Jászberény:CAC ŐR,Kalocsa R:CAC,Pécs:Kitűnő,Tenyészszemle .
Anyja:Tenyészszemle , meg most,ha kölykök után rendbe jön viszik kiállításra.
Kennel nevet nem mondok. Amúgy félreértettél nem biztos, hogy tenyészteni akarom ,de ki tudja mit hoz a jövő és ezért kérdeztem itt.
Visszatérve attól, hogy kezdő kutyástól nem vennél, nekem annyi a véleményem erről mindenkinek el kell kezdeni valahol , én úgy lennék vele, hogy inkább kezdő tenyésztőtől mint szaporítótól ... Környékünkön is sok 15-20 ezer forintos amstaff jellegű kutya van az emberi tudatlanság miatt ... Én,ha belevágnék pont ez miatt, hogy inkább jobb helyről vegyenek kutyát ne ezeket a 15-20 ezer forintos tételbe ismeretlen eredetű kutyát ami keverék vagy ki tudja milyen. Számomra amelyik kutyának nincs tk-ja az fajta jellegű keverék. Nem a pénzről szólna nekem, meg nem is érdekel a pénz. Ez is egy fajta harc a szaporítók ellen. Meg, hogy kezdő kutyás vagyok az relatív dolog , mert fiatal kutyakiképző vagyok,ha minden jól megy állatorvos leszek, mindig volt kutyám és is . Azért itt kérdeztem mert ez csak feltételezés és kiváncsi voltam mások véleményére, persze ,ha komolyan érdekel a dolog tenyésztőkkel is beszélni fogok és az itteni információval össze vetem a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!