Kicsi yorki kutyánkat szeretném szobatisztaságra nevelni, hogyan csináljam? És a fülét hogy lehetne felállítani?
Figyelt kérdés
Szerda este kaptuk a kutyust, nekem vannak kételyeim a fajtája felől, de az mindegy, nem volt feltétel a fajta csak hogy kiskutyánk legyen. Elméletileg 1 hónapos, de a neten a képeket elnézve van már kettő is, nagyon beilleszkedett hozzánk, kakit elég jól jelzi, nagyon szaglászik, és tartogatja is míg le nem viszem, sajnos napi kétszer tudjuk levinni 8-9 között és este 7-9 között(a nagy hőség miatt). Tegnap reggel óta kint kakált csak de van mikor reggelre bekakil, de a pisi még bemegy ide oda amit azonnal feltörlök(egész lakás csempe)néha a kihelyezett papírra pisil.2013. nov. 5. 11:57
31/38 Akiteki válasza:
A képen pont nem így néz ki. Törzskönyve van?
32/38 A kérdező kommentje:
Jóó akkor legyen német juhász-bernáthegyi keverék hogy megnyugodhass.. :)))
2013. nov. 5. 16:14
33/38 Akiteki válasza:
Nekem nincs miért izgulnom. Tehát nincs. Akkor keverék. Ennyi. Sehogy nem kell a füleit felállítani.
34/38 A kérdező kommentje:
Lehet keverék, lehet bármi, de ezt te nem tudhatod 6ezer kilométeröl. És most nem kell azt mondani hogy de hát a kép.... Láttam több yorkit az elmúlt hónapokban és a kicsik így néznek ki mint ez. Vagy lehet hogy itt keverik a német juhásszal? :O ;)
2013. nov. 5. 16:54
35/38 anonim válasza:
Nézd meg ezeket a kicsiket és a tiédet.
36/38 anonim válasza:
Nem rosszindulatból írom (tudom, h annak veszed), de a tiéd csak egy keverék. Ezen az egy képen is látszik. Se a szőrminősége nem olyan, se a agy lapaj füle, se a pofija, semmi nem stimmel.
Szóval nem kell majd csodálkozni, ha növekeés közben nem az lesz belőle, amire számítasz. Ettől függetlenül ugyanúgy lehet szeretni, hisz mi, keverék kutyások is sokan vagyunk.
37/38 A kérdező kommentje:
Nem veszem kotekedesnek, délután kicsit bepoccentem a egy-két hozzászólásra gondolom olvastad, a kérdésekhez, kutyahoz semmi közé nem volt, engem mocskoltak mert nem vagyok kutya szakértő stb... Volt amit a moderatorok töröltek.
Mindegy am milyen kutyus, mert nagyon aranyos, folyton játszik. Imadjuk :)
2013. nov. 5. 21:29
38/38 A kérdező kommentje:
A mindegy szocska nem azt jelenti h sza.ok a kutyara, meg mielőtt jönnének az okosok.
2013. nov. 5. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!