Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kicsi yorki kutyánkat szeretné...

Kicsi yorki kutyánkat szeretném szobatisztaságra nevelni, hogyan csináljam? És a fülét hogy lehetne felállítani?

Figyelt kérdés
Szerda este kaptuk a kutyust, nekem vannak kételyeim a fajtája felől, de az mindegy, nem volt feltétel a fajta csak hogy kiskutyánk legyen. Elméletileg 1 hónapos, de a neten a képeket elnézve van már kettő is, nagyon beilleszkedett hozzánk, kakit elég jól jelzi, nagyon szaglászik, és tartogatja is míg le nem viszem, sajnos napi kétszer tudjuk levinni 8-9 között és este 7-9 között(a nagy hőség miatt). Tegnap reggel óta kint kakált csak de van mikor reggelre bekakil, de a pisi még bemegy ide oda amit azonnal feltörlök(egész lakás csempe)néha a kihelyezett papírra pisil.

2013. nov. 5. 11:57
1 2 3 4
 31/38 Akiteki ***** válasza:
68%
A képen pont nem így néz ki. Törzskönyve van?
2013. nov. 5. 16:13
 32/38 A kérdező kommentje:
Jóó akkor legyen német juhász-bernáthegyi keverék hogy megnyugodhass.. :)))
2013. nov. 5. 16:14
 33/38 Akiteki ***** válasza:
79%
Nekem nincs miért izgulnom. Tehát nincs. Akkor keverék. Ennyi. Sehogy nem kell a füleit felállítani.
2013. nov. 5. 16:48
 34/38 A kérdező kommentje:
Lehet keverék, lehet bármi, de ezt te nem tudhatod 6ezer kilométeröl. És most nem kell azt mondani hogy de hát a kép.... Láttam több yorkit az elmúlt hónapokban és a kicsik így néznek ki mint ez. Vagy lehet hogy itt keverik a német juhásszal? :O ;)
2013. nov. 5. 16:54
 35/38 anonim ***** válasza:
79%

Nézd meg ezeket a kicsiket és a tiédet.

[link]

2013. nov. 5. 19:06
 36/38 anonim ***** válasza:
85%

Nem rosszindulatból írom (tudom, h annak veszed), de a tiéd csak egy keverék. Ezen az egy képen is látszik. Se a szőrminősége nem olyan, se a agy lapaj füle, se a pofija, semmi nem stimmel.

Szóval nem kell majd csodálkozni, ha növekeés közben nem az lesz belőle, amire számítasz. Ettől függetlenül ugyanúgy lehet szeretni, hisz mi, keverék kutyások is sokan vagyunk.

2013. nov. 5. 19:07
 37/38 A kérdező kommentje:

Nem veszem kotekedesnek, délután kicsit bepoccentem a egy-két hozzászólásra gondolom olvastad, a kérdésekhez, kutyahoz semmi közé nem volt, engem mocskoltak mert nem vagyok kutya szakértő stb... Volt amit a moderatorok töröltek.

Mindegy am milyen kutyus, mert nagyon aranyos, folyton játszik. Imadjuk :)

2013. nov. 5. 21:29
 38/38 A kérdező kommentje:
A mindegy szocska nem azt jelenti h sza.ok a kutyara, meg mielőtt jönnének az okosok.
2013. nov. 5. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!