Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kicsi yorki kutyánkat szeretné...

Kicsi yorki kutyánkat szeretném szobatisztaságra nevelni, hogyan csináljam? És a fülét hogy lehetne felállítani?

Figyelt kérdés
Szerda este kaptuk a kutyust, nekem vannak kételyeim a fajtája felől, de az mindegy, nem volt feltétel a fajta csak hogy kiskutyánk legyen. Elméletileg 1 hónapos, de a neten a képeket elnézve van már kettő is, nagyon beilleszkedett hozzánk, kakit elég jól jelzi, nagyon szaglászik, és tartogatja is míg le nem viszem, sajnos napi kétszer tudjuk levinni 8-9 között és este 7-9 között(a nagy hőség miatt). Tegnap reggel óta kint kakált csak de van mikor reggelre bekakil, de a pisi még bemegy ide oda amit azonnal feltörlök(egész lakás csempe)néha a kihelyezett papírra pisil.

2013. nov. 5. 11:57
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
56%
Ha a berakott link sem érdekel neked nem hogy kutyát nem adnék a kezedbe de még egy páfrányt se. A kutya érdekébe (amit eddig nem tettél szem elé) olvasd el.Nehogy belepusztuljon a nemtörődömségedbe.
2013. nov. 5. 14:19
 22/38 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy légyszíves ne írj többet mert nem érdekel.

A linkelt oldalt, és még sok sok másik oldalt első este óta olvasgatom.

2013. nov. 5. 14:23
 23/38 anonim ***** válasza:
Elég mormid hogy egy hónaposan akartad megkapni :S Ha pelenkára meg mit tudom én mire,mert az is a lakásban van. Az pedig úgy nem szobatisztaság ugye,ha a szobában végzi a dolgát. Nincs mese,le kell vinni többször,ezzel azért számolni kellett volna.Szerencsétlen kicsi babának kicsi mindene.Nemtudom Te meddig bírnád tartani magad egy nagyobb diónyi hójaggal. Ha nem megoldható a levitel,nem való neked kutya.
2013. nov. 5. 14:27
 24/38 A kérdező kommentje:

Elolvastad a hozzászólásokat? Nem akartam elhozni sehonnan, nekünk hozták...

Írtam h most kaptuk nemrég, gondolom nem azért lesz szobatiszta mert azt mondom neki, hanem idő kell neki amíg megtanúlja.

LE van hordva rendszeresen most fogom kivinni 3.szor ma.

Úgy látom a gyakorikérdések sem a régi.... senki sem olvas csak okoskodik

2013. nov. 5. 14:39
 25/38 A kérdező kommentje:
Ha van valaki akivel lehetne még beszélni erről írna nekem privátban? Van még pár kérdésem, de itt nem akarom feltenni mert azonnal egy agyatlan, idióta, önimádó, stb. leszek. :)
2013. nov. 5. 14:48
 26/38 anonim ***** válasza:
84%

Szobatisztaság:

evés-ivás-alvás-játék után kivinni, ha kint elvégzi a dolgát megdicsérni. Ha erre nincs lehetőség, mert nem vagytok otthon, szó nélkül összetakarítani.

Fülét sehogy nem fogod tudni felállítani, ennek a kutyusnak nem sok köze van a yorkihoz. Egy cuki kis keverék, fotó alapján még azt is megkockáztatom, h közepes termetű lesz, de mivel nem tudjuk a pontos életkorát, ezt nehéz belőni.

2013. nov. 5. 15:48
 27/38 anonim ***** válasza:
oltásokkal hogy áll? lehet hogy már írtad, csak nem vettem észre, de amíg nincs beoltva óvatosan a sétákkal meg főleg a többi kutyával.
2013. nov. 5. 15:55
 28/38 A kérdező kommentje:

Első oltása megvolt a héten megy a következőre.

Előtted írónak, honnan veszed h nem yorki?

mert kinézetre teljesen annak látszik, voltunk kb 4 hónapja tenyésztőnél és neki is így néztek ki a kutyusai. :)

2013. nov. 5. 16:05
 29/38 Akiteki ***** válasza:
62%
Yorkinak hívják, nincs ezzel semmi baj. Senki nem állította, hogy yorkshire terrier. :)
2013. nov. 5. 16:08
 30/38 A kérdező kommentje:

Pont így néz ki mint a kicsi kutyus a képen

[link]

2013. nov. 5. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!