Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Labrador vagy Golden retriever?

Labrador vagy Golden retriever?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ezelőtt volt egy német juhász kutyánk, de Ő sajnos nyáron kullancs miatt meghalt, és vele nem tudtunk foglalkozni, mert nem volt kézhez szoktatva, és apukámon kívül mindenki félt tőle a családban, így csak éjszaka volt szabadon az udvarban. Karácsonyra szeretnék egy kutyát, akivel már ténylegesen foglalkozhatunk, és nevelhetjük őt. A labradorba vagy a golden retrieverbe gondolkoztam. Mint már a fentiekből is kiderült, nem vagyunk valami tapasztaltak kutyázás terén, de most már szeretnék egyet, amit sétáltathatok, ápolhatok, etethetek és amivel játszhatok. A labradorba vagy a golden retrieverbe gondolkoztam. Ti melyik fajtát ajánlanátok nekem?

2013. nov. 3. 18:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is labrador!! Nekünk labink van, a szomszédnak goldene, szerintem kinézetre a labi sokkal aranyosabb. Persze tudom, nem ez a fő szempont. Igazából valóban nincs sok különbség köztük..
2014. márc. 25. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!