Melyik kutya tetszik nektek, és miért fogadjam őt örökbe?
en Bodzat vagy Ticit vinnem haza. :)
szerintem mikor kutyat valasztunk fontos az, hogy mellettunk nojjon fel es mi neveljuk. idos kutyat nem valasztanak, meg ha nagyon aranyos is. egy fiatalabb kutyanak meg valtoztathato a viselkedese, konnyen nevelheto meg. es az idosebb kutya mar nem is szokna ugy gazdahoz egykonnyen..
BODZA!!!:) Iszonyú aranyos:)
Küllemre még a szetter tetszik nagyon.
Ha szeretsz futni, sportolni, akkor pedig az egyik ridgeback!
Nekem Száva és Rachel tetszik a legjobban, de ne az alapján válassz, ami nekünk tetszik. A te kutyád lesz, neked kell tudni mekkora méret fér bele, mennyit tudsz rááldozni (egy nagyobb kutya ellátása minden téren többe kerül), foglalkozni vele és nem utolsósorban melyik szimpatikus. Ráadásul a kép önmagában nagyon kevés. Amikor én kerestem kutyát ezen az oldalon, nem egy olyan eset volt, hogy képen tetszett, de élőben valahogy nem fogott meg, ugyanez fordítva. Szóval szerintem menj el személyesen ahova tudsz, nézd meg őket élőben és utána dönts.
Még annyi, hogy a fekete, illetve a teljesen keverék kutyáknak kisebb esélyük van az örökbefogadásra, tehát ha olyat viszel el, az külön jó, de ne ez legyen a fő szempont, hanem az, hogy melyikkel érzed magad összhangban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!