Melyik kutya tetszik nektek, és miért fogadjam őt örökbe?
2013. okt. 20. 13:49
21/28 anonim válasza:
Én legszívesebben 1,2,5,6, 8,9,10,12-est venném magamhoz, ha
megtehetném. Az első 2-t azért, mert majdnem teljesen úgy néznek ki, mint az én kutyáim. :) Más kérdés az, hogy attól,
hogy külső alapján megfog valamelyik, nem biztos, hogy passzolna is hozzám. Szerintem válaszd azt, amelyiket úgy gondolod, hogy a személyisége a legjobban hasonlít a tiédhez. ;)
24/28 anonim válasza:
Ha ezek közül mind tetszik akkor válassz olyant akit senki nem választana ( pl fekete kutyát ).
25/28 Vörös Lili válasza:
Bodza nagyon édes! szerintem őt fogadd örökbe!! :D
26/28 anonim válasza:
Neked kell tudni, melyik felel meg legjobban az igényeidnek, hogy melyikkel tudsz megfelelően foglalkozni, és hogy neked melyik tetszik a legjobban.
De szeritem Tücsök, Falánk, Archibald és Dylan a legaranyosabbak, közülük választanék.
27/28 anonim válasza:
Off : Miért piros némelyik hirdetés?
28/28 anonim válasza:
Archibald. Elhoznám ha elférne egy negyedik. Én is azt tanácsolom, hogy menny el, nézd meg. Ha egyik sem fogott meg akkor menny el máshova is. Nézz szét a fajtamentők/állatvédő szervezeteknél is, ők általában nagyon segítőkészek. Elmondod, hogy mit szeretnél, és egy teljesen, vagy nagyjából megfelelő kutyát ajánlanak. A 3. kutyánk fajtamentőktől van, a szemem se akadt volna meg rajta, de tökéletes az összhang. Velünk is, és a másik 2 kutyával is. Nála hálásabb, hízelgőbb, megfelelni vágyóbb kutyát még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!