Küllemre nektek melyik kutya tetszik?
német juhász , vagy a staffordshire terrier
ez a két kutya között gondolkodok vérmérséklet alapján mind2 kutya jöhet most a küllem ami fontos. tetszik mind kettő és nem tudok dönteni. csak staffival az a baj hogy divat kutya lett a 10-20 éves kemény gyerekek között és attól félek hogy engem is oda sorolnak majd hogy he divat kutyád van keménykedni akarsz ....
Szerintem ne mások véleménye alapján döntsél egy kutya mellett,aki 15 évig melletted lesz.
Nekem is staffim van,még 16 évesen szerettem bele a fajtába,amikor egy staff & cane corso keveréket mentettem meg.Ő sajnos elpusztult,mert a kedves előző gazdi harcoltatta és olyan sérülései voltak,amiket nem tudott legyűrni :(
Most is egy gyönyörű 2 éves ivartalanított kanom van.Imádom ezt a fajtát és nagy ívben sz@rok rá,hogy ki minek tartja.Én azért (is) választottam őket,hogy a médiának és az i.dióta embereknek köszönhető negatív hírükre rácáfoljak!
Ha szívből szeretsz egy fajtát,akkor nem foglalkozol azzal,hogy ki mit gondol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!