Melyik kutya tetszik nektek, és miért fogadjam őt örökbe?
Az első kutyuson látszik, hogy nagyon játékos, és eleven.
Legalábbis a tekintete alapján, nekem ez jutott eszembe először. Az én kutyám is "hasonló" egy kicsit, olyan kis suhanc. :D , és épp ezért imádom. Amúgy mind nagyon helyesek.
Többször volt, hogy kérdezték, honnan van a kutyusom. Mikor mondtam, hogy menhelyről, gyakran az volt a válasz, hogy "fekete kutyákat kevésbbé visznek el menhelyekről".
És , hogy mi megdöntöttük a sztereotípiát, mert menhelyes, fekete nagyon barátságos kutyusom van.
Nemtudom ez igaz e, vagy csak mendemonda.
6954-leonbergi keverék <3
Mert látom a szemét, hogy sok rosszat megélt, de az angyalka, még mindig benne lapul, és egy szerető gazdi kihozhatja belőle.
Szerintem ne egy kép és leírás alapján válassz :)
Én kutyusom is menhelyről való, és előzőleg mi is kiválasztottunk már személyes találkozás nélkül egyet, de amint odaértünk a menhelyre, mintha varázslat történt volna, egymásba szerettünk egy csúnyácska, de annál kedvesebb és szeretnivalóbb kutyussal, akit netes hirdetés alapján meg sem néztünk volna. Imádjuk egymást azóta is és sok örömet ad ő is nekem és én is neki :)
De ha már mindenképpen kell egy nevet mondani, akkor én Dylant választanám.
Remélem boldogok lesztek, akárhogyan is döntesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!