Ez a behívás probléma a falkavezérség miatt van? Mit tudnék erre a viselkedésére reagálni? Hogyan tudnám megtanítani, hogy szorosan a lában mellett közlekedjen?
Ne haragudj, de az a kutya, amelyik csak 50%-ban behívható és más kutya láttán rángat, nem hiszem, hogy szépen megy pórázon. Vagy max azért, mert úgy tartja kedve.
Én azt olvastam ki a leírásodból, hogy sokkal-sokkal több foglalkozást igényelne a kutya, testi és szellemi fárasztást. Emellett persze erősíteni kell a falkavezérséget is.
Otthon taníts neki trükköket, amit aztán az utcán is csináljon meg, ha kéred és rengeteg engedelmes feladat. Egy 2 éves német juhászkutyának már atombiztosnak kellene lenni a behívásnál.
Nem tragédia a helyzet, de szerintem több energiát kell ebbe beletenned.
Olvasgass kutyás könyveket.
Ha 2 év alatt nem sikerült egyedül megoldani, akkor már eztán se fog menni sztem :(
Ha kutyasuli nem megoldott, legalább házhoz járó oktatót hívjatok ki párszor...már ez is sokat segíthet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!