Tordas Zoo állatfarm vélemények?
Hol található?
BKVval megközelíthető?
Agility mennyibe kerül?
Köszönöm
Nem ajánlom !
Most nyírattuk meg 2 komondorunkat náluk. A két kutya rühes lett. Amikor panaszt tettem, még én voltam a felelőtlen gazda. Annyi emberség nem volt a főnökasszonyban, hogy az állatorvosuk ingyen megnézte volna a kutyákat, persze pénzért bármit !
Évek óta hozzájuk fordultunk az állatok panaszaival. Sok pénzt eltettek, de úgy látszik, nem elég semmi....
Szerintem meg ők a felelőtlenek, hogy az egészséges állatokat megbetegítik !
Távolsági busz jár Budapestről Gyúróra, ahol a TordasZoo található, illetve vonattal lehet elmenni Martonvásárig, onnan pedig a helyi járatos busszal Gyúróra. Budapesttől 30 km-re található a Balaton irányába.
A komondoros üzenetre is válaszolva, meghallgatva a másik oldalt is:
2 komondor kutyájukat kérték, hogy legyenek lenyírva, mert már nagyon hosszú a szőrük. Kiérve a tulajdonoshoz, nem gazdát írok, a kutyák hihetetlen elhanyagolt állapotban voltak. A kozmetikus, miután lenyírta Róluk a csomagban rájuk száradt székletdarabokat és bűzös vizeletes bundát, jelezte Önnek, hogy el kellene vinni a kutyákat állatorvoshoz, mert a kan kutya csont sovány és a nyirokcsomói hatalmasra duzzadtak. Ezen felül a kutyáknak kipirult volt a bőre a 30 kg-nyi bunda alatt.
Szerencsétlenek évek óta ebben az állapotban lehettek, a kan kutya egészségromlását észre sem vették, mert szinte lehetetlen volt megállapítani róluk, hogy hol, melyik testrészük van.
Ön közölte, hogyha rosszul lesz a kutya, majd lesz vele valami.
Nem kötelező állatokat tartani, de ha már tartja Őket, akkor felelősséggel tartozik irántuk! (nem nevezném felelős állattartásnak azt, amilyen állapotban voltak a kutyák)
Nem tettek feljelentést, pedig megérdemelte volna, hátha akkor elgondolkozott volna azon, hogy így nem lehet érző, szerető házi kedvenceket tartani!
Csak abban bízom, hogy szerencsétlen kutyák nem szenvednek a mai napig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!