Aleziyork Kennelről vélemények?
Yorkshire terrier vásárlása előtt állunk. Régóta imádjuk a fajtát, de tenyésztők terén annyira nem vagyunk otthon.
Of new deal és Strázsaváriról hallottunk már, hogy nagyon jók, de Alezi kutyák is nagyon tetszenek. Van valakinek esetleg tapasztalata velük kapcsolatban?
"MINI-NORMÁL MÉRETŰ KIS FIÚK ELADÓK"
Szerintem nem okés.
akuminak igaza van: olyan, hogy mini yorkie, NINCS.Tehát nem tenyésztő, csak tenyésztői szinten szaporít. :) A kisebb méretekkel rendelkező, gyenge minőségű egyedeket pároztatja, és voilá: kész az extra mini yorkie, aki a lehető legrosszabbat örökli a szüleitől.
Innen semmiképp se vegyél kutyát!
Ajánlom az Of Little Bunny Fu-Fu mestertenyészetet.
Nagyon szép kutyái vannak és egy másik tenyésztő is vásárolt már nála. Ő nem hiszem, hogy szaporító. Nagyon elismerően nyilatkoztak erről a kennelről olyanok akik már vásároltak kutyát.
Strázsavárinak írtam én is, de válaszra sem méltatott.:-(
Kitől vásároltál végül is?
Én is szeretnék venni.
Strázsavári nekem sem válaszolt és az Alezitől vásároltam így kutyát. Nem bántam meg. Nagyon szépek és okosak a kutyái. Ha vennék még, tőle vennék újra.
Imádja a kutyákat és vásárlás után is tartja velünk a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!