Acana kutyatápról vélemények?
Figyelt kérdés
Nagyestű kölyök kutyának való. Acana puppy large breed.2013. szept. 23. 06:55
1/7 gelazso válasza:
a kutyák a háziasítás óta ( több ezer év) többnyire azt ették amit a gazdájuk
2/7 anonim válasza:
Az acana táp jó, de előfordúlhat hogy túl erős a kutyának ami gyors hízäst, növést, esetleg hasmenést okozhat. A gyors növés, hízás különösen nagytestű kutyáknál nem ajánlot, mivel erősen terheli az izületeket. Sok esetben ajánlják hogy inkább felőtt táppal etesék az ilyen tipusú kölyköket, mert az egyenletesebb fejlődést biztosít.
3/7 anonim válasza:
Nekünk nem jött be, erős hasmenése volt tőle a kutyámnak. Én 3 kg kiszerelésben szoktam venni új tápokból "mintának" Az alapján kiderül, hogy a tiéd bírja-e. Egyébként az acana nagyon jó táp, egy próbát mindenképp megér
4/7 anonim válasza:
Vagy bírni fogja a kutyád vagy nem.
Az egyik kutyánknak bevált,másiknak meg ment a hasa tőle.
Vegyél kisebb kiszerelésben,lehet drágább úgy,de fölösleges megrendelni egy 10-15 kg-t,mert ha kiderül,hogy megy a hasa akkor feleslegesen vetted meg.
Szóval 3-4 kg-t vegyél és akkor majd eldől,hogy bírja e vagy nem :)
Amúgy nagyon jó táp,csak sok kutyának megy a hasa tőle a magas fehérjetartalom miatt.
5/7 A kérdező kommentje:
Az én kutyámnak nem megy tőle a hasa, normálisat kakil.
2013. szept. 23. 15:37
6/7 Akiteki válasza:
Kutyája válogatja. Ha a Te kutyád jól néz ki tőle, és semmi baja, akkor add azt. Nálunk mindenki sovány lett tőle.
7/7 Hovarju válasza:
Nálunk bevált. Kölyök korában puppy large breed-et kapott, aztán áttértünk a bárányos-almásra. Nagyon szerette.
Mostanában főleg anyagi okok miatt,- és mert kicsit le akartam fogyasztani- áttértünk a Happy dog natur crokra. Ebből is a bárányosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!