Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tehetnék még érte?

Mit tehetnék még érte?

Figyelt kérdés
3 hónapos kiskutyámnak elkezdett reggel menni a hasa, nem evett, nem ivott, egész nap aludt, elvidtem orvoshoz, kiderült, hogy parvos :(( Kapott 3 injekciót, és kaptam 2 különfajta gyógyszert, holnap még mennem kell az orvoshoz, ha hány, akkor infúzióra kötik. Mit tehetnék még érte? mekkora az esélye, hogy túl éli? :(( Nagyon nagyon félek

2013. okt. 28. 19:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ma is voltunk a dokinál és mondta, hogy vlszg. valami nagyon enyhe parvot nyalt be. Csak tegnap feküdt egész nap, ma játszott, evett,ivott...Infúzió se kellett neki, széklete még nem teljesen normális... de sokkal sokkal jobb már :)) Gyógyulás felé vettük az irányt. És azért leírom, hogy miért épülhetett fel ilyen gyorsan... nagyon sokat itattam, sajnos fecskendővel kellett kényszerből, de itatni kellett, radiátor alá raktam a kis ágyát és mellé meleg vizes palackot, és be is takartam, mindenféleképpen kell neki a meleg :)) plusz a gyógyszerek, szurik.. Nagyon nagyon boldog vagyok, hogy végre nem szenved a kis csöppség :))
2013. okt. 29. 23:23
 12/15 anonim ***** válasza:
most hogy van?
2013. nov. 16. 21:01
 13/15 A kérdező kommentje:
Már réges-rég meggyógyult .. pedig szegényke, nagyon nagyon beteg volt.. Betegség után 3 nappal már semmi baja nem volt :)
2013. nov. 16. 23:46
 14/15 anonim ***** válasza:
örülök neki! milyen fajta? szépen fejlődik?
2013. nov. 17. 10:48
 15/15 A kérdező kommentje:
Mopsz, nagyon szépen :) Teljesen egészséges .. ma már kutyaoviba voltunk, ahol megkaptuk a tökéletes jelzőt a tanítónénitől :)) nagyon okos is
2013. nov. 17. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!