Kidobott kiskutya. Mit tehetnék érte?
Hívd a legközelebbi menhelyt, merre laksz ki keresem neked és milyen kutya, mennyire kicsik(pár hetes, hónapos vagy csak kistestű)? mindenképpen adj neki enni és inni.
2010. márc. 18. 18:57
2/13 A kérdező kommentje:
Tudom a menhely számát, sokszor volt már rá szükség, de sajnos hasztalannak tűnik. eddig 5alkalommal költözött be hozzánk kiskutya, mindig hívtuk, többszöris, és csak azok a válaszok jöttek hogy "nincs hely," "nemtudjuk" "persze midnent megteszünk" de sosem történt semmi... Nem kölyök már, közepestestű keverék.
2010. márc. 18. 19:02
Szia!
Én annyit tudnék javasolni, hogy menj fel különböző internetes oldalakra, pl.: [link]
(itt fel tudod tenni a kutyust, és hátha befogadja valaki)
vagy hirdesd a faluban/városban, hogy gazdit keres.
Bármit csinálhatsz, de szerintem valahogy beszéld rá a szüleidet, legalább addig fogadjátok be, amíg nem találtok neki gazdát. Ismerősöknél is érdeklődhetsz, nem -e kell nekik kiskutya, vagy az ő ismerőseinek. Sok szerencsét!
2010. márc. 18. 19:09
5/13 A kérdező kommentje:
Pest megye, Gödöllő.
Megpróbálok neki ideiglenes helyet találni ismerősnél, amíg nem ttalálok végleges gazdit...sajnos nem kölyök már, így nehezebb... Van értelme meghirdetni amíg nem tudom elhelyezni valahol?
Menhelyet keress a környéken, biztosan van olyan hozzád közel!
2010. márc. 18. 19:21
Ideiglenesen se tudod befogadni? :( Lehet keresi valaki! Fotózd le, etesd és itasd meg és a www.netboard.hu oldal kutya, elveszett talált stb. topicjába rakd fel! Vizsgáld meg nincs e tetkója vagy műtéti heg stb. Esetleg elviheted chipet nézetni is! Majd írd meg mi lett! :)
2010. márc. 18. 19:26
8/13 A kérdező kommentje:
Egyelőre iwiwen ilyeneken kiírtam, hogy ideiglenes vagy végleges gazdit keresek, holnap fénykép, megnézem fiú vagy lány, és meghirdetem...remélem ha találok neki gazdit addigra nem kóborol el:S
Fogadd be addig,pár napig azért csak elfér nem??
Elne üsse valaki,meg látszik,hogy segíteni szeretnél.
Örülök,hogy vannak még ilyen emberek!!
2010. márc. 18. 20:50
Hirdesd meg újságba, hogy keverék kutyus gazdit keres. Kérdezd meg az ismerőseidet, hogy nincse igényük egy kiskutyára.
2010. márc. 18. 21:48
Kapcsolódó kérdések: