Mit tehetnék érte? Nagyon fontos! (Bőv. Lent)
Az én édes kedves kutyuskám már 12 éves. Husky .
Ivartalanított törzskönyves szuka kutyus. Életében egyszer sem ellettem meg . Szuzi-nak gívják.
Annyi mindent elértem vele.
Vele együtt mentem át sok vizsgán is.
Ő adott erőt a gyermekem megszüléséhez. Nélküle nem voltam hajlandó szülni így be engedték a váróterembe.
Ő mindig szeretett engem akkor is amikor mindenki lenézett. Régebben is beteges kutyus volt.
Kölyök korában is. A nagyapjától örökölte sajnos ezt a betegeskedős immunrendszert.
A tenyésztője is mondta hogy ő volt az a kölyök ( mint minden alomban az egyik) aki betegeskedett.
Később nyitotta ki a szemét ilyesmik.
Volt egyszer gyomorcsavarodása amit gyorsan észre vettünk, így azt megúszta.
Voltak/vannak ízületi problémái de ez a korral jár.
Eddig gyógyszerekkel lehetett kezelni.
Ma reggel lebénult. Azért csak most írtam ki a kérdést mert halálra vagyok rémülve. Eszik rendesen , az első két lábán kúszik , elvégezni a dolgát csak segítséggel tudja.
Mit tehetnék a négylábú testvéremért ?
Bármit megteszek érte csak legyen valami jó ötlete valakinek mert ért össze vagyok esve lelkileg :(
Kérlek valaki segítsen nagyon de nagyon félek hogy mi lesz így vele... :(
Nagyon félek dokihoz menni mert a doktorok biztosan el akarják altatni . Különben jól van , eszik iszik ugat, a farkát is csóválja . Csak nem tud menni :(
Megtanította kislányomat járni is most a kislányom ezeket mondja :
- Szuszi gyere járni tanulunk .... :(
Jajj Istenem mi lesz ?
A korából adódóan több oka is lehet. De jelenleg van egy járvány ami hasonló tüneteket produkál (több tenyésztet tudok ahol az összes kutya hátsó lábai lebénultak ez kb 2-3 napig tartott majd tünetmentesen el is múlt) nálam is volt 2 ilyen kutya igaz ők fiatalok (2 illetve 4 évesek)
Nemártana egy jó orvoshoz elvinni, alapos kivizsgálásra. Ha tényleg lebénult akkor még a a kutyakocsi is lehet megoldás [link]
Kár az ügyeletre menni.
Keress egy remek orvost, aki érti a mozgásszervi gondokat. Gyógyszerekkel lehet, még akár pár évet is kaphattok egy kevésbé fájdalmas életre.
Mi van a kutyussal? Nem ügyeletre vinném, hanem Dr. Juhász Tamáshoz.
Az én husky kislányom ugyanígy lebénult, de még 1 évesen. Ő műtötte meg.
(Csak egy megjegyzés: nincs minden alomban betegeskedő kutya. )
12 évesen még nem olyan öreg, hogy ne adhatna neki 2-3 jó évet, ha helyre tudja hozni.
Akiteki
Most mondok egy ellenvéleményt.Én mindenkit ajánlok csak Juhász Tamást nem.Ő b...szta el a műtétet és miatta nem tud járni a kutyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!