Mit tehetnék érte? Nagyon fontos! (Bőv. Lent)
Az én édes kedves kutyuskám már 12 éves. Husky .
Ivartalanított törzskönyves szuka kutyus. Életében egyszer sem ellettem meg . Szuzi-nak gívják.
Annyi mindent elértem vele.
Vele együtt mentem át sok vizsgán is.
Ő adott erőt a gyermekem megszüléséhez. Nélküle nem voltam hajlandó szülni így be engedték a váróterembe.
Ő mindig szeretett engem akkor is amikor mindenki lenézett. Régebben is beteges kutyus volt.
Kölyök korában is. A nagyapjától örökölte sajnos ezt a betegeskedős immunrendszert.
A tenyésztője is mondta hogy ő volt az a kölyök ( mint minden alomban az egyik) aki betegeskedett.
Később nyitotta ki a szemét ilyesmik.
Volt egyszer gyomorcsavarodása amit gyorsan észre vettünk, így azt megúszta.
Voltak/vannak ízületi problémái de ez a korral jár.
Eddig gyógyszerekkel lehetett kezelni.
Ma reggel lebénult. Azért csak most írtam ki a kérdést mert halálra vagyok rémülve. Eszik rendesen , az első két lábán kúszik , elvégezni a dolgát csak segítséggel tudja.
Mit tehetnék a négylábú testvéremért ?
Bármit megteszek érte csak legyen valami jó ötlete valakinek mert ért össze vagyok esve lelkileg :(
Kérlek valaki segítsen nagyon de nagyon félek hogy mi lesz így vele... :(
Nekem is őt ajánlották és ódákat hallottam róla,hogy milyen jó,de engem sürgetett az idő és nem is tudtam válogatni.
Megkérdezhetem,hogy mikor műtötték a kutyusodat ?
Sikerült rendbe tenni a kutyusomat :) De nem Dr. Juhász Tamás hanem egy kedves állatorvos nő.
Dr. Juhász Tamás tette tönkre az előző huskymat .
Szerencsére rutin műtéttel sikerült helyre tenni.
Az orvos azt mondta hogy különben teljesen egészséges.
Most is jól van. (: 2-3 nap és teljesen jól fog futni meg minden. :')
Örülök, hogy ilyen gyorsan sikerült. Mondta, hogy mi történhetett?
Januárban lesz 2 éve, hogy az én kutyámat műtötték. Neki 2 csigolyája összecsúszott. Talán baleset, talán egy fertőzés miatt, ezt nem tudták megmondani. Sánta maradt, de működik.
Nagyon örülök neki,hogy jobban van :) és arra én is kiváncsi lennék mitől bénult le.
Akkor műtötték az enyémet is...és a te kutyusodat mutatta,hogy sikerült a műtét.Igaz akkor még nagyon imbolygót és az egyik lábát húzta.De ő adott nekem reményt.Az egymás melletti boxban voltak.Az enyémnek balesete volt ezért csúszott össze 2 csigolyája.
Az én kutyusomnak volt egy szörnyű gazdája Mesélte nekem a tenyésztő ( visszaadták neki a kutyát , és nem volt szíve kidobni így találtam én meg őt...) hogy az előző gazdája nagyon rosszul bánt vele . Szegénykémet verte , meg ilyenek. 7 hónapos volt amikor hozzám került és nagyon de nagyon soványka volt. Nagyon félős a mai napig is egy b*rom miatt... :S
Különben valami csigoja problémája volt , amiben egy szilánkot találtak közvetlenül a csigojái mellett és belefúródott a csontba ami pedig bénulást okozott. Régen kerülhetett bele ez a szilánk , én nem vettem észre az orvos szerint annyit futott hogy egyre jobban belefúródott míg végül ez lett.
De szerencsére sikerült a szilánkot eltávolítani és egy mű csont segítségével tökéletesen helyre fog állni 2 nap alatt. :)
Basszus, ez nagyon durva! Szegény kutyus!
Milyen érdekes, hogy a lebénult huskykat rossz gazdától kell visszahozni. Van ebben valami sorsszerű.
Jobbulást kívánok neki!
: ) köszönjük szépen a jó kívánságokat. most is fut .. :)
Olyan jó boldognak látni :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!