Szerintetek vegyek neki ilyet? Vagy még korai?
A napokban hozok haza egy kiskutyát, aki most még csak 3,5 hónapos, de nagytestű, 40-45 kg lesz. Szeretnék neki bevásárolni pár dolgot. Ez a nyakörv nagyon jónak tűnik, de vajon kifogja nőni vagy állíthatós annyira, hogy később is jó lesz rá? Nem tudom mekkora a nyaka jelenleg, képek alapján vékonyka még.
A fajtádnak az egyedei 3.5 fél hónapostól akár 8 hónaposig igen sokat nőnek, erősödnek.
Gondolj bele, hogy veszel egy 3 éves gyereknek akár 2-3 számmal nagyobb cipőt. Hát nem lesz elég neki 18 éves koráig.
Kérdezd meg a tenyésztőt mekkora nyakörv kell a felnőtt kutyáira kb.akkora fog kelleni nektek is. Kérd meg, hogy mérje meg most mekkora a nyaka a kölyöknek.
Ha ez a két méret meg van, akkor már könnyedén eldöntheted mekkorára lesz szükség.
de nem biztos, hogy ezt egyetlen nyakörvvel meg tudod oldani.
Szerintem elsőre vegyél valami olcsóbbat, és majd 8 hónapos kora körül vegyél neki ilyet.
nekem a buldogjaim 2nyakörvet nőttek ki, Vagyis az egyik 3at.
Elraktam mindet, tök jó érzés mikor rátalálok és látom hogy basszus ez is jó volt rá még régen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!