Tudom, hogy korai a kérdés, de mit vegyek karácsonyra?
Azért kérdezem már most, mert tavaly is csak úgy kapkodtam.
Akinek vennem kell:
-húgom
-papám
-apám
Nem szeretnék nagy dolgokat adni, meg senki sem fog olyan rengeteg pénzért ajándékot venni, mert most halt meg egy hete a mamám. Szóval.. úgy gondoltam, anyának egy étkészletet veszek, mert ugyanakkor van a szülinapja is, 12.24-én. De a többieknek mit vegyek?
Köszi!
huginak: nem tudom hány éves de mondjuk egy álomcsapda, fülbevaló, esetleg egy sima egyszínű póló ere ráírsz idézetet flittert varrsz rá és aláíratod a barátnőivel és a családdal, vagy tartasz neki otthon egy szépítő csajos napot :)
papádnak: talán egy ízléses fából faragott (amit te csinálsz esetleg apud segíthet)valami kis szöveg bele és felakaszthatná bárhova.
apudnak: parfüm (amit anyud segíthet kiválasztani, egy póló amit hordhat (szintén anyud segíthet).
írtam, hogy étkészletet...
nagyonokos.^^
Biztos nem látta és azért kérdezte meg..
Mikor az elejét olvastam én is azt hittem hogy anyukád nem kap semmit:D
Hugod: 4-5éves:játék baba
-6-7: beszélő mesés könyv
8-9: szép könyv
10-11: tánc-os nem tudom mik :D
12-13: (annyi vagyok én is) ruha
14-15:spré,parfüm,illat szerek
16-17:izlése szerint minden ilyen korú lánynak más..
18-19: smink meg ilyenek
apud:
-póló
-parfüm
-illat szer csomag
-kedvenc tárgy (foci labda)
papád
-régebbi tárgy a fiatalságát visszaidézni
Húgodnak (bocsánat ha elírom nem tudom hány éves)
Baba-smint készlet,hajgumiszett,játéktelefon (ha 3-4-5 éves)(7-8-9 éves akkor) rajzlapot,matricát,valami kics ruhát,fülbevalót)
Ha idősebb akkor parfüm,komolyabb smink készlet,melltartó (ha 13-14 éves és van mit beletennie)
Papádnak: valami nyaklánc egy emlékkel,rajzolj neki,fénykép amit megcsinálsz vele de gy hogy ne tudja mmiért csináljátok)
Apukádnak: festményt,fényképet,felsőt (buta felírattal:)
remélem tudtam segíteni"
Köszi szépen!
A húgom 10 éves. Sokan kérdezték, de nem írtam le . :/
A 10 éves hugik sem egyformák pár ötlet:
szép könyv
ha játszik hangszeren daloskönyv a hangszeréhez
DVD/CD
egyedi ruha
album az együtt töltött időtökről
apukádnak:
szakmájához valami kedves pl.:fakanálfigura (én apám szakács, nagyon örült a szakácsos fakanálbabának aminek egy kis jegyzettömbje volt)
hobbijához kellék
kézzel festett bögre
könyv
húgoddal közösen egy parfüm
családi album
papának:
kis faláda amire a fiatalkori fényképeinek a fénymásolatát ragasztod(én nagypapám nagyon meg volt hatódva)
hobbikellék
natúr fa lapra ráfesteni neki egy idézetet
könyv könyvjelzővel
Hirtelen ennyi :) Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!