Amstaff keverék? Érdekelne pár vélemény?
Figyelt kérdés
Tájékozatlan voltam mikor vettem a kutyát.Természetesen szaporítótól.Egyébként fogalmam sincs milyen keverék lehet valójában.Amstaff állítólag.1.5 éves most 32 kg de olyan mint egy giliszta bmivel etetem fejletlen,nagy lapát fülű keskeny mell,.Állandóan beteg.Bűzmirigy gondok,fülgyulladás.Épp az imént voltam vele dokinál bűzmirigy miatt.Szeretem de a tököm kivan h mindig beteg szegény.Kép ha kell teszek fel.2013. okt. 23. 11:15
31/33 A kérdező kommentje:
29 es!Tényleg szép ebek!!!
2013. okt. 24. 14:23
33/33 A kérdező kommentje:
Jellemre milyen a kutya? Lakásban tartott.Bennt elég inaktív fekszik egész nap.Idegenekkel bizalmatlan,tart tőlük.Kint a szabadban játékos,aktív.Mostanában veszem észre hogy kezd domináns lenni.De ez csak kint nyilvánúl meg.Ha kutyát lát kaparja a földet és majd ki ugrik a bőréből.
2013. nov. 10. 04:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!