Amstaff keverék? Érdekelne pár vélemény?
Én egy "ismerőstől" mentettem egy pit keveréket.Az ismerőst úgy értsd, hogy keresztapámnak dolgozik, onnan ismerem.A kutya 3 hónaposan volt 5 (!!!) kiló, csont és bőr, tele volt féreggel és bolhával.5 hetes koruktól kenyeret kaptak, vizet és néha rántott levest.
Ez a kis ványadék most 9 hónapos, 25 kiló és színizom.Ő is iszonyatosan hosszú lábú, a hátsó lábai nagyon karikák, a füle nagyon porcos (mindig máshogy áll, olyan kajla, hogy nem igaz), a mellsőkre sántít.Ennek ellenére nem adtam fel, kiválasztottam neki a legjobb tápot, mellé húst, kalciumot, vitaminokat.
Ez kb. két hónapja készült:
A kis csíkos a mentett.A másik, a szukám 3 éves, ő is olyan volt, mint egy nyeszlett vizsla, 5 hónaposan vettem.Mostanra alakult ki teljesen, egyre szélesedik még mindig.
Ne add fel, gyönyörű kutyád van!Szép lassan kis fog izmosodni, nincs vele semmi baj.
Ő még fog szélesedni, nem állt még meg a növésben :) Bár ez a saját véleményem, de sokkal szebbek a vékony de szálkás kutyák mint a szélesebb, tömegesebb amstaffok. A tiédet lassan el lehet kezdeni leszálkásítani és akkor gyönyörű lesz. Mozgasd sokat,ugráltasd,húzasd,dombra fel-le szaladgáltatás stb. ne azt várd, hogy kilókat szedjen magára azzal, hogy csak sétáltatod és direkt nem mozgatod. Nézd például őket milyen szépek :) [link]
Most már mindegy.Inkább spóroljon az ember és 40-50 ezerért kap tk-s szűrt amstaffokat.
Nagyon sok szaporító van:(
Csak tenyésztőtől szabad kutyát venni.
És igen mivel tudtad jól,hogy keveréket veszel így szerintem mindegy ki mit mond rá az a lényeg veled van.
Senki sem mondja azt,hogy Ő amstaff mert ilyen nem lehet mondani maximum,hogy fajta jellegű keverék de ez nem változtat semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!