Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amstaff keverék? Érdekelne...

Amstaff keverék? Érdekelne pár vélemény?

Figyelt kérdés
Tájékozatlan voltam mikor vettem a kutyát.Természetesen szaporítótól.Egyébként fogalmam sincs milyen keverék lehet valójában.Amstaff állítólag.1.5 éves most 32 kg de olyan mint egy giliszta bmivel etetem fejletlen,nagy lapát fülű keskeny mell,.Állandóan beteg.Bűzmirigy gondok,fülgyulladás.Épp az imént voltam vele dokinál bűzmirigy miatt.Szeretem de a tököm kivan h mindig beteg szegény.Kép ha kell teszek fel.
2013. okt. 23. 11:15
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Ha szaporítótól vettél fajta jellegű keveréket miért fontos,hogy milyen fajta?Ha az lenne a fontos,hogy milyen kutyád van akkor veszel egy tenyésztőtől tk-s kutyát.Így,hogy támogatják a szaporítókat nem fogják már tudni a tenyésztők eladni a kutyájukat.
2013. okt. 24. 08:56
 22/33 anonim ***** válasza:
Először is ne mindenfélét kapjon a kutya, hanem vagy egyfajta minőségi tápot, vagy esetleg nyerset, az tuti rendbe tenné a bűzmirigyét is. De mindenképpen heti egyszer adj neki valami jó nagy csontot (csak ne disznót) Kezd el futtatni szépen fokozatosan növelve a távot, és mellette szoktathatod a húzáshoz is eleinte csak sima hámmal, majd üres flakonnal hogy szokja a zajt és végül különböző súlyú gumikkal. Ha szeret rongyozni, akkor egy fára vagy valamire kiköthetsz egy rongyot, hogy húzza attól is szép nagy fejük lesz.
2013. okt. 24. 09:28
 23/33 anonim ***** válasza:
Szaporítótól veszel kutyás és csodálkozol,hogy beteg?
2013. okt. 24. 09:34
 24/33 A kérdező kommentje:
Ne basztassatok már!!Istenem mindenkinek nem lehet 50-10 ezre kutyára!Vagy a tk nélküli az nem kutya?Nekem az!Mindent megadok neki csak mostanában beteg nem fejlődik (sztem nem is fog már)Futtatni nem szeretném mert attól lement róla 1hó alatt 5 kg.Most hogy csak sétáltatom és semmi más úgy nagynehezen visszaszedte amit leadott de ennyi.Akkor adjatok 5leteket hogy mit adjak neki enni !!!
2013. okt. 24. 10:48
 25/33 A kérdező kommentje:
50-100 ezre *
2013. okt. 24. 10:57
 26/33 anonim ***** válasza:
Természetesen a keverékek is kutyák, csak sosem fogom megérteni, hogyha neked mindegy akkor miért nem mész el inkább egy menhelyre és hozod el onnan. De mindegy, te dolgod már így is elköltötted a dokira a különbözetet, nem beszélve a sok stresszről, remélem legalább tanultál a hibádból. Egy bull típusú kutyánál nem az a lényeg, hogy kövér legyen, hanem hogy szép, tónusos izmai legyenek. Ezt csak úgy érheted el, ha sportolsz vele, ide tartozik a futás is. Mint már említettem, én a BARF-ot ajánlom, olvass utána.
2013. okt. 24. 11:01
 27/33 A kérdező kommentje:
Persze am igazad igazatok van.Mondom tájékozatlan voltam kutya téren.Későn néztem utána.Igen mondjuk azt hogy jól átbasztak.Ez van ezen már nem tudok változtatni sajnos.Csak sok "amstaff" van a környezetembe hozzáteszem a 90% nincs tk ja. és olyan szép mind mindenféle edzés drága kaja nélkül.Ismerek olyat aki csak maradékkal eteti bár ennek nem vagyok híve és nagyon szép izos a kutya.Persze h nem azt akarom hogy egy ló legyen de az mégis gáz hogy egy vizsla szélesebb a keverék "amstaffomnál" nem?
2013. okt. 24. 11:08
 28/33 anonim ***** válasza:

Én egy "ismerőstől" mentettem egy pit keveréket.Az ismerőst úgy értsd, hogy keresztapámnak dolgozik, onnan ismerem.A kutya 3 hónaposan volt 5 (!!!) kiló, csont és bőr, tele volt féreggel és bolhával.5 hetes koruktól kenyeret kaptak, vizet és néha rántott levest.

Ez a kis ványadék most 9 hónapos, 25 kiló és színizom.Ő is iszonyatosan hosszú lábú, a hátsó lábai nagyon karikák, a füle nagyon porcos (mindig máshogy áll, olyan kajla, hogy nem igaz), a mellsőkre sántít.Ennek ellenére nem adtam fel, kiválasztottam neki a legjobb tápot, mellé húst, kalciumot, vitaminokat.

Ez kb. két hónapja készült:

[link]

A kis csíkos a mentett.A másik, a szukám 3 éves, ő is olyan volt, mint egy nyeszlett vizsla, 5 hónaposan vettem.Mostanra alakult ki teljesen, egyre szélesedik még mindig.

Ne add fel, gyönyörű kutyád van!Szép lassan kis fog izmosodni, nincs vele semmi baj.

2013. okt. 24. 12:53
 29/33 anonim ***** válasza:

Ő még fog szélesedni, nem állt még meg a növésben :) Bár ez a saját véleményem, de sokkal szebbek a vékony de szálkás kutyák mint a szélesebb, tömegesebb amstaffok. A tiédet lassan el lehet kezdeni leszálkásítani és akkor gyönyörű lesz. Mozgasd sokat,ugráltasd,húzasd,dombra fel-le szaladgáltatás stb. ne azt várd, hogy kilókat szedjen magára azzal, hogy csak sétáltatod és direkt nem mozgatod. Nézd például őket milyen szépek :) [link]

[link]

[link]

2013. okt. 24. 13:06
 30/33 anonim ***** válasza:

Most már mindegy.Inkább spóroljon az ember és 40-50 ezerért kap tk-s szűrt amstaffokat.

Nagyon sok szaporító van:(

Csak tenyésztőtől szabad kutyát venni.

És igen mivel tudtad jól,hogy keveréket veszel így szerintem mindegy ki mit mond rá az a lényeg veled van.

Senki sem mondja azt,hogy Ő amstaff mert ilyen nem lehet mondani maximum,hogy fajta jellegű keverék de ez nem változtat semmit.

2013. okt. 24. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!