Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amstaff keverék? Érdekelne...

Amstaff keverék? Érdekelne pár vélemény?

Figyelt kérdés
Tájékozatlan voltam mikor vettem a kutyát.Természetesen szaporítótól.Egyébként fogalmam sincs milyen keverék lehet valójában.Amstaff állítólag.1.5 éves most 32 kg de olyan mint egy giliszta bmivel etetem fejletlen,nagy lapát fülű keskeny mell,.Állandóan beteg.Bűzmirigy gondok,fülgyulladás.Épp az imént voltam vele dokinál bűzmirigy miatt.Szeretem de a tököm kivan h mindig beteg szegény.Kép ha kell teszek fel.
2013. okt. 23. 11:15
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Tennél fel [link] képet a pit edről? Itt [link] van pár kép! [link]
2013. okt. 23. 12:51
 12/33 A kérdező kommentje:
2013. okt. 23. 12:54
 13/33 A kérdező kommentje:
2013. okt. 23. 12:54
 14/33 A kérdező kommentje:
2013. okt. 23. 12:55
 15/33 Imola Ágnes ***** válasza:
Van egy vizslás beütés az arcában.... nekem nagyon tetszik...
2013. okt. 23. 13:13
 16/33 anonim ***** válasza:
én is látok benne nyomokban vizslát, de egyébként nagyon helyes kutya :)
2013. okt. 23. 13:31
 17/33 A kérdező kommentje:
Ahány ember annyi vélemény. :D Volt már :- vizsla,pit,pointer,amstaff,a többire már nem is emlékszem
2013. okt. 23. 13:56
 18/33 anonim ***** válasza:

Nincs vele semmi baj, szép kutya. Egyébként nem lehet minden kutya egy izomagy, ahogy az emberek is mások. Van aki rendszeresen edz, és alig látszik, van aki felemel egy pohár vizet és már izmosabb lesz.

Mivel eteted?

A füléhez annyit fűznék hozzá, hogy nem tudom fajta betegség-e, (nem értek az amstaffokhoz), de sokat látok, akiknek problémás a füle. Nekem bulldogom van, neki is problémás a füle. Amióta nálam van, rendszeres begyullad, kivakarja, elkopik róla a szőr.

Egyébként ajánlom a súlyhúzást, szépen fokozatosan. Az erejéhez mérten szerezz neki kicsi autógumit, majd ahogy erősödik jöhet a nagyobb. Csak vigyázz, ne várj tőle azonnal mindent. Ne erőltesse meg magát. Nyilvánvalóan hámmal csináld.

2013. okt. 23. 15:22
 19/33 A kérdező kommentje:
18 as. Mivel etetem?Hát mindent kap.Megmondom őszintén meguntam hogy vettem a sok drága tápot meg vettem a húst és nem ment semmire a kutya.Edzeni nem edzek vele pont azért ha kevesebbet mozgatom hátha megragad rajta pár kg.Mert már nincs 5letem.A gyomra se vmi stabil.Nem bírja a túl zsíros dolgokat sőt csak a dog chow mix -től nem megy a hasa majdnem minden mástól igen.Az alkatából nem ez látszódik de rettenet erős a kutya.A fülével most van 1x gond.Belül vakargatja a fülét és sűrűn megrázza a fejét.Bűzmirigygond most van másodjára.Ma vtam dokinál kinyomta meg adott neki szurit.Hát nem tom ugyan úgy nyalogatja a végbélnyílását. :S
2013. okt. 23. 17:21
 20/33 anonim ***** válasza:
Nem látszik a kép
2013. okt. 24. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!