Ödémás a kutyám feje, belehalhat? Nagyon aggódom!
Figyelt kérdés
Ma délután a 2 órás szabadban szaladgálás után vettem észre hogy megdagadt a szeme felett, aztán már a fél feje olyan kemény lett, mint a kő. Azonnal rohantam vele az állatorvoshoz, adott neki két szurit egy vízhajtót, meg egy gyulladáscsökkentőt. Shar pei a kutyus, így nagyon félek hogy nem kap levegőt, bár már nem dagad tovább a feje de folyik a nyála. Egész éjjel mellette fogok virrasztani mert rettenetesen aggódom. A kérdésem az, hogy ugye nem fog belehalni? Reggelre jobb lesz? Mit tehetnék érte, hogy jobb legyen neki? Holnap reggel viszem kontrollra, a doki szerint addigra jobban kell lennie, de még nem látok változást... 1 órája kapta a szurikat.2013. okt. 21. 19:51
1/5 anonim válasza:
Semmi nem változik attól,hogy itt írnak majd 3-an,hogy jól lesz,meg 4-en,hogy lehet,hogy nem lesz jól.
Legyél mellette,figyeld az állapotát,holnap pedig irány az orvos.Sok sikert!
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom én, csak olyan megnyugtató lett volna ha mással is volt már esetleg ilyen, és azt mondja ne aggódjak, nem lesz semmi baj, esetleg olyan ír aki tapasztaltabb az ügyben... A doki azt mondta reggelre komoly javulást vár. Mindig próbálok szigorú és következetes gazda lenni, de ennek ellenére amint a legkisebb baj van a kutyámmal azonnal halálra aggódom magam.
2013. okt. 21. 20:20
3/5 anonim válasza:
Érzi,hogy ott vagy,többet nem tudsz tenni sajnos.Ne aggódj annyira,mert megérzi és lehet bepánikol :) Próbálj nyugodt maradni,de figyeld őt folyamatosan,és érezze a törődést.
4/5 anonim válasza:
Először is próbálj meg megnyugodni! Nem vagyok állatorvos, de ha kapott kezelést, szerintem nem fog belehalni, fel fog épülni!
Nyugodtan legyél mellette éjjel! 1 óra alatt még nem fog produkálni látványos változást, szóval még ne ijedj meg! A gyulladáscsökkentőnek is, meg a vízhajtónak is kell egy kis idő, mire hatnak.
5/5 anonim válasza:
Valószinű, hogy megcsiphette valami. Az orvos biztosan adott Calciumusc injekciót is, igy nem lesznek allergiás tünetei. A vizhajtót mondjuk nem értem mire kapta, de az orvos biztosan tudja. Holnapra már lejjebb megy a puklija, maradj vele, de szerintem nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!