Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek? Nagyon aggodom!

Mit tegyek? Nagyon aggodom!

Figyelt kérdés
A felső szomszédom kutyusa két napja csak vonyít és sír hol éjjel hol nappal:( Eddig nem volt ilyen ( hónapok óta itt lakom)És nagyon aggódom a kutyus miatt mert tudom h sétálni se rendszeresen viszik... és most attól tartok hogy elutaztak és senki nem eteti a kutyust vagy valami...
2013. máj. 7. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Csöngess be, és kérdezd meg, mi a helyzet, miért vonyít a kutya. Én biztosan ezzel kezdeném.
2013. máj. 7. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kérdezz utána akár tőlük, akár valaki mástól, aki tudhat valamit. Egyébként ha minden nélkül csak úgy ott hagyták a kutyát, akkor jelentsd be őket nagyon kérlek az állatvédőrségnél!!
2013. máj. 7. 23:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, valóban, az első két válasz szerintem 100 %-ig hasznos. Viszont ha nincsenek otthon, nem nyitnak ajtót, lehetséges, hogy nem elutaztak, csak a napnak annak a részében nincsenek otthon. Egy 30-60 perc múlva már feltűnhet a vonyítás, és meg lehet bízni benne, hogy valóban nem fognak egyhamar hazaérni... Ebben az estben, ugye, a rendőrséget kell hívni. Én szerintem házhoz kell hívni, vagy telefonban elmondani, mi történik. Ha azt is hozzáteszed, hogy éjjel, nappal nyüszít és ugat. Ha a szomszédoknak megvan a telefonszáma (akiknél a kutyus van) mindenképp hívd fel őket!
2013. máj. 9. 14:56
 4/4 micimo válasza:
Igen szerintem is azt kellene tenned amit a három válaszban leírtak!Tudj meg minnél többet a körülményeiről!
2013. máj. 9. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!