Ivartalanitas utan nem akar inni se enni, normalis? 27 oraja, hogy nem eszik! Aggodom
Azt nem írtad, hogy kutya, vagy cica, milyen fajta, mennyi idős.
Az én sztafim (3.5 éves) most lett február végén ivartalanítva. D.u. 4kor volt a "műtét", este még kába volt, csak másnap délben/délután állt fel pár lépést tenni, meg pár kortyot inni. Aztán 2 nap után evett is egy keveset. Még egy napot pihent, és igazából a 4.-5. nap lett jól. Azóta meg már a régi.
Az nem olyan nagy baj, ha pár napig nem eszik, az a lényeg, hogy legyen előtte mindig tiszta víz, és MINDENKÉPPEN IGYON!
Akkor megnyugodttam kicsit!
Egy eves chihuahua szuka, ma 11 kor volt a mutet de csak az evessel van baj, inni se akkar magatol de az ujjamrol le nyalogatja igy iszik
Viszont 2 orara a mutet utan mar siman jarkalt, bar szomorkasan de ez ertheto.
Valóban fontos lenne,hogy miféle állat :))
Én nem aggódnék,ha komplikáció merül fel,az nagyon feltűnő,illetve 27 órával a műtét után már nem jellemző.
Nekem 12 órával a műtét után jött ki a komplikáció,és sajnos újból kellett műteni.
2 éves kan staff.
Azóta kutya baja :))
Még 3 napig kába volt és óvatosan mozgott,nem is evett vmi sokat....De azóta minden a régi.Ha nagyon aggódsz hívd fel a dokit,ő biztos meg tud nyugtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!