Nem akar inni a kutyám, kényszerítem is, folyamatosan próbálom, de semmi, a vízet kiköpi, mit csináljak? Miért van ez?
Mennyi idős? Lehet azért van, mert öreg vagy beteg.
Tudom, hogy egy kutya meg egy rágcsáló nem ugyan az a kategória, de az én degum se akart inni a halála előtti napokban. Úgy kellett elé rakni, meg olyat adtunk neki enni, aminek van folyadék tartalma (pl. alma)
Mivel meleg van és ilyenkor az állatoknak is kell a folyadék, ezért ha továbbra se akar inni, akkor vigyétek el állatorvoshoz :/
Az nem lehet,hogy akkor iszik amikor nem látod?
Ha nincs semmi baja, úgy viselkedik mint szokott, jó kedvű,nincs baj.
nem iszik, kiköpi a vizet, beteg is szegény
ma voltunk állatorvosnál de az orvos meg szinte lesz@rta hogy mi van vele...
nem igen vizsgálta meg csak a szemét nézte és ránézésből mondta hogy megvakult már meg hogy neki annyi, de én nem adom fel, a szemét kamillásvízzel tisztítom ezt ajánlotta.
a szeme amugy válladékozott, meg valami réteg volt neki rajta
meg ahoz pénz is kéne...
és nem állunk valami jól anyagilag
de amugy szerintem nem véletlen ez az egész
a múlthéten csütörtökön még semmi baja sem volt, akkor aznap mentem el itthonról délután, és vasárnap mikor hazajöttem akkor már ilyen lett
anyu és a pasija voltak itthon, ki tudja mi volt...
nekem nagyon fura ez az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!