Melyik magyarfajta kutyát lehet leginkább lakásban tartani?
Kutyát tilos panelban tartani! Állatkínzás.
Magyar fajtának meg pláne kínzás...
Nyugodtan lepontozhatnak az állatkínzó panelprolik.
Nem velem csesznek ki, hanem szerencsétlen állatokkal.
Fogalmuk sincs a felelős állattartásról.
Panelban legtöbb kutyára az a sors vár, hogy döglik a földön, unatkozik egész nap, mert gazdi reggel elmegy otthonról, délután hazaér, tíz percekre leviszi kaka-pisi oszt jónapot.
Bocs, de kikérem magamnak az "állatkínzó panelproli" jelzőt. Ezenkívül én nem pontoztalak le.
Mint írtam is, min. 2 órát tudok áldozni a kutyára minden nap a szabadban. Ez nem jelenti azt, hogy szigorúan betartom az időintervallumot és futás haza, lejárt az idő. A következő 2-3 évben még hétvégente hazajárok szüleimhez; kertesházuk van, a 2 spániel ennek ellenére a házban él, nem a kertben.
"min. 2 órát tudok áldozni a kutyára minden nap a szabadban."
Hát ez az!
Én napi 24 órát.
Nem, te nyomoronc, én kertes házban lakok és annyit van a kutya a szabadban, friss levegőn, amennyit csak akar.
Te nagy állatbarát, kérdezd már meg az oroszlánt az állatkertben melyik jobb neki: ketrecbe zárva, vagy szabadon a szavannán?
Ismerek jó néhány kertesházban élő kutyát, amelyik láncra van verve vagy kennelbe zárva, soha nem sétáltatják őket és ismerek sok panelkutyát, amelyik naponta minimum 4-5, de hétvégeken 8-10 órákat is a szabadban van.
Szóval nem az számít, hogy hol él a kutya. A pásztorkutyákat leszámítva szerintem bármelyik kutya tartható panelban, ha a gazda hozzá állása olyan. És nagyon sok kertesházban élő kutyát kellene a gazdája hozzá állása miatt elvenni tőlük.
Nekem két kutyám van, kertesházban élek, mind a kettő kinti kutya, nem jöhetnek be. Rendszeresen sétáltatom őket.
A stílusod pedig... mindent elárul Rólad. Ostoba kis majom vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!