Mi a véleményetek ennek a kutyatápnak/eledelnek az összetevőiről? Leginkább azok válaszát várom, akik értenek a tápokhoz.
A táp/ eledel a következő: Nativia Lamb & Rice, hypoallergén. A kutyánknak eddig ízlik és jó a végtermék is. Hypoallergén étrenden van, eddig Acana Pacifica-t adtunk neki, de sajnos az elég drága táp így az állatos üzletben az eladók ezt a márkát ajánlották. A Nativia dog egy cseh márka, csak pár éve létezik, eddig nem is hallottam róla, rögtön utána is néztem miután megvettük. Kissé elbizonytalanodtam, mert bár az eladók nagyon dicsérték és jó ára van, a cseh és szlovák fórumokon elég sok kritikával illetik. Sokan még nem is etették vele a kutyájukat, de az összetevőlista miatt (ami kicsit hiányos és homályos), nem ajánlják.
No és végre az összetevők (remélem jól le tudom fordítani magyarra): gabonafélék(rízs 47%), hús és allati eredetű termékek (dehidratált/szárított bárányhús 26%, baromfi zsír), szárított cukorrépa szelet, halak, lazac olaj 0,5%, sörélesztő, algák és termékek belőlük (juka - pálmaliliom? 0,02%)
+ info: fehérjék 24%, olajok és zsírok 11%, rost (salakanyag?) 3,5%, hamu 6,5%, kalcium 0,95%, foszfor 0,7%, nátrium 0,3%.
Eleve a jukka/ pálmaliliom mióta alga?
ma 12:19
Mivel a yukka mellett van, nyilván a szagtalanítás miatt van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!