Ha a kutya nem ehet csirkét, akkor az Acana és az Orijen prémium minőségű kutyatápnak miért ez a fő alapanyaga? Most akkor mivel etessem a kutyám?
Sok helyen halottam és itt is olvastam, hogy a csirke alapanyagú táp nem jó mert bélgyulladást okoz, ezért kell a kutyának marhát nyulat és vadat enni.
De majd megkérdezem az állatorvost, hogy mit gondol erről.
Lehet, hogy nem igaz, remélem...
alapvetően nyugodtan ehetik. vannak kivételes, allergiás esetek, ilyenkor a bárány-rizs tápokat ajánlják.
az Acana és Orijen tápokból is van olyan, ami nem csirkés.
szóval én se értem a kérdést :D
A kutya ehet csirkét. A csirkeallergiás kutya, viszont nem, értelem szerűen:)
Egyébként Acana: Pacifica, Grasslands
Orijen: 6Fish
Ezek a tápok csirkementesek.
MI?? NEE! Van ilyen, hogy egy kutya allergiás a húsra??? Ez nagyon-nagyon kiábrándító!!! Már majdnem olyan korcsok ezek is,mint az ember..:(
Amúgy a mi kis spánielünk leginkább csirkefarhátat kap (tápot soha), megeszi a csontot is meg minden. Nincs semmi baja.
De eheti,nyugotdan etesd az Acanával!
Egyes fajták jellemzőek allergiás tüneteket felléptetni a csirkehús miatt,de ez elég ritka és inkább a csontja miatt fordul elő.Azt hiszem a Westie is hajlamos az allergiára(csirke)bár ebben nem teljesen vagyok biztos,javítsatok ki ha tévedek!
Etesd csak azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!